Norocul i-a surâns chiar într-o excursie la Iași! Any Mary Barbălată, model de la 13 ani

La 13 ani a fost remarcată pe stradă când se afla într-o vizită la Iaşi. Este vorba despre Any Mary Barbălată din Suceava. Acum, tânăra se numără printer modelele de success din Iaşi. Având în vedere faptul că la nici 18 ani, fata a primit oferte de la agențiile de modă din Italia, reprezentanții First Models spun că Any Mary are toate șansele să ajungă model internațional.

0
2900

Any Mary Barbălată este din Suceava și este de trei ani de zile model al Agenției First Models din Iași. Fata studiază la Colegiul Național Petru Rareș din Suceava și este, în același timp, unul dintre cele mai apreciate modele pentru trăsăturile angelice pe care le are. Cariera Aney Mary a început în urmă cu ceva timp, când era într-o vizită cu clasa la Iași. Ea a fost atunci remarcată de către managerul Agenției First Models din Iași, care i-a propus o nouă schimbare.

“Eram într-o excursie cu clasa în Iași, eram într-o zonă centrală și doamna Alina Nechifor m-a remarcat și a venit la mine pentru a-mi propune o viitoare carieră în modeling. După ce mi-a dat numărul dumneaei de telefon, mama a  luat legătura și am început colaborarea. Atunci eram în clasa a VII-a și aveam aproximativ 13 ani. Am mers la cursuri pentru a învăța cum să merg pe tocuri, cum să defilez, chiar și în adidași și așa a început totul! Părinții mei sunt de acord și mai ales în situația mea pentru că vin din Suceava pentru a face modeling. Ei chiar mă încurajează”, ne-a spus Any Mary.

Primele poze, la 13 ani

Practic, adolescenta se putea bucura, în sfârșit, de un vis nespus de-al ei, și anume cel de a fi model. După ce a urmat câteva ore bune de cursuri în care a învățat cum să meargă atât pe tocuri cât și în adidași, Any Mary a putut participa la primele ei ședințe foto și prezentări de modă la care a dat dovadă de mult profesionalism și iscusință, în ciuda vârstei fragede pe care o are.

“Înainte de toată experiența aceasta, îmi plăcea foarte mult să fac poze, să fiu în fața aparatului de fotografiat dar nu m-am gândit niciodată că aș avea șansa de a fi model. Motiv pentru care atunci când mi s-a dat oportunitatea aceasta, mi-a plăcut ideea și am și continuat. Până acum am fost la câteva shootinguri și prezentări iar experiențele au fost inedite. Atunci când ai o prezentare e diferit, ești văzută de mai multă lume, trebuie să ai mai multă prestanță. Pe când la shooting, mai poți ajusta unele lucruri, te mai ajută și fotograful. Este altfel, nu ai așa de multe emoții ca la o prezentare unde trebuie să ai ținută, să mergi foarte bine pe tocuri”, a spus modelul.

Dacă pentru unele fete este greu să își păstreze kilogramele într-o anumită limită, Any Mary ne-a spus că nu depune foarte mult efort pentru a se menține în formă. O alimentație corectă și sănătoasă, și câteva ore pe săptămână de sală sunt suficiente pentru a avea măsurile necesare unui model de top.

“Să fii model nu mi se pare greu. Cred că dacă aș fi la Iași aș putea fi prezentă și mai mult dar cu siguranță după ce voi termina școala, lucrurile se vor schimba. Cred că orice fată ar trebui să aibă grijă de ea. Din fericire, am un organism care îmi permite să mănânc orice, merg într-adevăr și la sală pentru a arăta mai bine”, a spus Any Mary.

Având în vedere faptul că la nici 18 ani, fata a primit oferte de la agențiile de modă din Italia, reprezentanții First Models spun că Any Mary are toate șansele să ajungă model internațional.

“Pe viitor, în domeniul modelingului mi-ar plăcea să avansez, să evoluez, pas cu pas. Cu timpul, mi-am dat seama că lucrurile se schimbă încetul cu încetul și trebuie să am răbdare. Eu am fost selectată să plec și la Milano dar din motive personale nu am reușit. Chiar mi-ar plăcea să merg într-o țară străină. Pe viitor, aș mai vrea să devin polițistă dar nu știu în ce măsură e realizabil acest vis”, a conchis Any Mary.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentFasole verde la tigaie
Articolul următorUite așa se fac banii! Ministerul închide școlile, centrele de afterschool își prelungesc programul
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments