Poitiers Towers, proiectul care schimbă zona Poitiers

Dezvoltatorul imobiliar Cătălin Tudosă, zis Tolea, va schimba zona Poitiers. Un proiect imobiliar cu opt blocuri turn cu câte 11 etaje va fi realizat pe locul fostelor clădiri ale SC Incom SA. Tudosă a cumpărat terenul în suprafață de aproximativ 2,5 hectare pentru suma de 14 milioane de lei. În cel mult trei ani, Tolea speră să termine cele opt blocuri.

0
22841

Omul de afaceri Cătălin Tudosă va construi un nou cartier în Iași. După succesul Cartierului Vișoianu unde a construit aproape două mii de apartamente, dezvoltatorul imobiliar a început un alt proiect într-o zonă ce urmează a fi dezvoltată în totalitate. După doi ani de la începerea documentației proiectului, dar și obținerea tuturor documentelor necesare, dezvoltatorul Cătălin Tudosă a început lucrările la noul cartier – Poitiers Towers unde se vor ridica opt blocuri care vor avea 1.300 de apartamente, spații speciale care vor fi destinate unei clinici speciale, un restaurant de unde se va putea privi o bună parte din Iași, un teren de fotbal și trei terenuri de tenis. Mai mult decât atât, dezvoltatorul Cătălin Tudosă va construi cea mai mare parcare supraetajată care va avea 1.300 de locuri de parcare.

Poitiers Towers – Cel mai revoluționar proiect imobiliar!

Dezvoltatorul imobiliar Cătălin Tudosă vine cu provocări uriașe pentru ieșeni. Un nou cartier de blocuri, dar și spații moderne cu destinații speciale va fi construit pe pe bulevardul Poitiers. Un proiect imens la care s-a lucrat cel puțin doi ani și la care au fost demarate deja lucrările.

„Iașul avea nevoie de un astfel de proiect în zonă, iar noi avem deja experiența Cartierului Vișoianu unde am creat o comunitate și avem un adevărat scucces. Am zis să nu mă opresc aici și să investesc pentru Iași. Cereri pe piață sunt, iar orașul nostru este în continuă dezvoltare. Iar pentru noul proiect – Poitiers Towers am lucrat mai bine de doi ani. Vrem să facem un cartier cu totul deosebit, în care viitorii propietari să nu ducă lipsă de nimic și să trăiască în cele mai confortabilie condiții. Proiectul este gândit conform ultimelor standarde europene și mi-am propus să ofer Iașului un cartier special, gândit până la cel mai mic amănunt, care să diferențieze și să dezvolte în totalitate zona Poitiers”, a declarat dezvoltatorul imobiliar Cătălin Tudosă.

Opt blocuri de 11 etaje cu 1.300 de apartamente

Toate imobilele au prevăzut același regim de înălțime: parter, mezanin și 11 etaje, la înălțime maximă de 42 metri. Clădirile de birouri vor fi la bulevard și vor fi unite între ele cu un front la un regim de înălțime parter și un etaj, iar acestea vor avea și spații comerciale. Practic, suprafața construită va ocupa aproximativ 13.000 mp din suprafața parcelei de teren, în timp ce arterele de circulație auto vor ajunge în jur de 2.600 mp, platforme betonate și spațiile plantate la 6.500 mp, iar circulațiile pietonale și trotuarele vor ajunge la aproximativ 4.000 mp. În trecut pe acest amplasament au funcționat mai multe hale ale Incom SA, fiind cumpărate de dezvoltator cu peste 14 milioane de lei.

„Noi am depus o muncă imensă pentru acest proiect. Am avut nevoie de autorizații în plus și vorbim aici de demolare. Înainte de toate am fost nevoit să demolez cel puțin 20 de construcții existente, pe amplasament a funcționat o stație de betoane. Astfel, a durat ceva timp până când am obținut autorizațiile de demolare și am reușit să curățăm totul  în zonă”, a mai declarat dezvoltatorul imobiliar Cătălin Tudosă.

Zona se schimbă radical – O nouă arteră de circulație

Cum dezvoltatorului numit Tudosă îi place ca totul să fie ca la carte, noul ansamblu Poitiers Towers este prevăzut și cu o arteră de circulație paralelă cu calea ferată. Totul pentru a facilita accesul în zonă.

“De doi ani pregătesc acest proiect care trebuie să iasă mai mult decât perfect. Primul lucru pe care l-am avut în vedere a fost cel al căilor de acces. Mi-am luat toate măsurile necesare pentru a dezvolta ansamblul la cele mai noi standarde europene. Practic accesul principal va fi făcut dinspre bulevardul Poitiers, însă vom amenaja o arteră de circulație paralelă cu calea ferată și va avea două benzi cu o lungine de 800 de mp”, a mai adăugat dezvoltatorul imobiliar Cătălin Tudosă.

 

Terenuri de sport deasupra clădirilor

 Se pare că dezvoltatorul Cătălin Tudosă a gândit totul la nivelul superior al clădirilor. Ansamblul Poitiers Towers va avea un teren de fotbal, dar și alte trei de tenis la ultimul etaj al clădirilor. Apare și un spațiu de joacă pentru cei mici care va fi construit spre intersecția cu străzile Bucium și Trei Fântâni.

 

„Mi-am propus să le ofer celor din Poitiers Towers un mod de viață sănătos, din care nu poate lipsi sportul, mișcarea. Astfel, m-am gândit să le ofer posibilitatea să facă mișcare la cel mai înalt nivel posibil unde vor fi amenajate patru terenuri, unul de fotbal și trei de tenis și vor deservi nu doar celor din complex, ci și celor care vor fi interesați să facă sport”, a mai spus dezvoltatorul imobiliar Cătălin Tudosă.

 

Restaurat panoramic pe două nivele

Iar surprizele dezvoltatorului Cătălin Tudosă nu se opresc aici. Ansamblul Poitiers Towers va avea și un restaurant unic în Iași. Acesta va fi realizat pe două nivele, va fi construit din sticlă și va avea cea mai panoramică și atractivă priveliște asupra orașului.

Cea mai mare parcare supraetajată

Locuitorii ansambului Poitiers Towers vor avea parte de locuri de parcare special amenajate. Dezvoltatorul imobiliar, Cătălin Tudosă o să ridice o parcare supraetajată care va avea 1.300 de locuri de parcare.

“Fiecare apartament va avea locul său de parcare. Și de acestă dată m-am gândit să revoluționez piața ieșeană și să fac o parcare supraetajată, ceea ce nu a făcut nimeni până acum în Iași. Cred că va fi una dintre cele mai mari construcții realizate până acum în domeniul parcărilor”, a declarat dezvoltatorul imobiliar Cătălin Tudosă.

Lucrările la cel mai revoluționar proiect imobiliar de pe piața ieșeană, Poitiers Towers au început. În trei ani, dezvoltatorul imobiliar Cătălin Tudosă speră să predea locuinţele clienţilor.

 

Cătălin Tudosă, șantajat?

“Dacă nu am fi noi cei care să construim pentru orașul nostru, cui am lăsa Iașul? De-a lungul experienței pe care am dobândit-o de când am intrat pe piața imobiliară am avut parte și de o serie de presiuni, dar și amenințări, în ultima perioadă chiar agresive verbal. Nu văd de ce un om ca mine care își dedică timpul, toate investițiile pentru a dezvolta oraşul deranjează. În această perioadă sunt foarte ocupat cu proiectele mele și nu am reușit să dau curs modului în care am fost șantajat prin presă sau prin diferite mijloace media de defăimare. Cei care au nedumeriri și doresc să mă întâlnească pot fi găsit zilnic la birourile din Cartierul Vișoianu sau la cele ale ansamblului Poitiers Towers”, a declarat dezvoltatorul imobiliar Cătălin Tudosă.

În 2012, Cătălin Tudosă, zis Tolea intra pe piaţa imobiliară cu Cartierul Vişoianu.

“Prima cărămidă am pus-o în anul 2012 când pe piața imobiliară din Iași se construiau apartamente noi doar în zonele centrale sau semicentrale. Și atunci făcând câteva case aici, am zis de ce să nu promovăm ideea de apartamente un pic mai low cost și un pic mai la periferie. Toată lumea inițial mi-a zis că e o nebunie și că nu o să aibă succes proiectul, dar a fost o ambiție de a mea. În 2012 la sfârșit eram cu primul bloc la roșu și atunci am vândut primul apartament practic. Am început cu o suprafață de 5.000 de mp și acum suntem la 118 mii de mp de teren. Am fost nevoiți să ne extindem. Am avut foarte multe cereri. Complexul e gândit ca un nou stil de viață.  De la parc modern de joacă pentru copii, un hypermarket de aproximativ 2.000 de mp, spălătorie auto, o sală de fitness cu zonă spa și bazin de înot, grădiniță și școală primară particulare, zonă special amenajată pentru plimbarea animalelor de companie până la spații verzi pentru recreere și o pistă pentru alergare și bicicliști”, spune Cătălin Tudosă.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentAbuz! Executată de două ori pentru aceeași datorie. SA OPREASCĂ CINEVA MAFIA EXECUTORILOR JUDECĂTOREȘTI!
Articolul următorActivitățile extrașcolare… visul copilului sau al părintelui?
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments