Scene șocante la Suceava! Cum au petrecut șefii din Poliție și infractorii pe manele, cot la cot

”Poliția e cu noi” ar putea spune Tudorel Moloce, interlopul sucevean care a organizat petrecerea de botez a copilului său. Presa locală, suceveană, a relatat amplu despre petrecerea lui Moloce, ba mai mult, au reușit să publice și imagini de la botez.

0
171

Scene șocante la Suceava

Personajul despre care vorbim este originar din Gălănești și este recunoscut în capitala Moldovei ca interlop implicat în contrabanda cu țigări, dar și cu ”relații”, când vine vorba de oficiali. Astfel că, la botezul organizat de Moloce și-au făcut apariția și câteva personaje din structurile de poliție din județ. Este vorba de comisarul-şef Gheorghe Irimescu de la Poliţia de Frontieră Rădăuţi, şeful de post de la Iaslovăţ, Daniel Dăscălescu, un poliţist rutier de la Rădăuţi, dar şi fiica poliţistă a celui implicat în contrabanda ţigări, conform Monitorul de Suceava.

Cum au petrecut șefii din Poliție și infractorii pe manele, cot la cot

Conform aceleiași publicații, în imaginile surprinse și, ulterior, publicate pe net, apar contrabandiștii Lucian Tărîță și George Tărîță zis „Cușu”, ambii din comuna Vicovu de Jos. La aceeași masă se află și comisarul șef Gheorghe Irimescu de la Poliția de Frontieră Rădăuți, responsabil cu combaterea contrabandei cu țigări. Organele de control intern din cadrul IPJ Suceava s-au autosesizat și au demarat deja o anchetă, privind procedura de verificare prin Biroul de Control Intern a polițiștilor care au participat la petrecerea privată. Presa locală a încercat să îi contacteze pe polițiștii care au participat la petrecerea, însă aceștia au refuzat să comenteze. Comisarul-șef Ilie Poroch-Serițan, ofițer pentru relații publice la Poliția de Frontieră Suceava, a transmis punctul de vedere oficial al instituției în această privință:

„Referitor la imaginile care au apărut în spațiul public, menționăm faptul că cei doi polițiști de frontieră erau în timpul liber la o petrecere privată. La nivelul ITPF Sighetu Marmației se analizează contextul în care polițiștii de frontieră au participat la petrecerea respectivă.”

0 0 votes
Article Rating


SURSĂplaytech.ro
Articolul precedentDIICOT a inceput urmarirea penala fata de 16 persoane, in dosarul in care a fost audiat Codrin Stefanescu
Articolul următorFotografia pe care Codrin Ștefănescu ar dori-o pierdută!
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments