Sute de tone de deseuri din parcurile din Bucuresti au fost ingropate si deversate in raul Arges – procurorii au pus sechestru pe bunurile firmei

Procurorii Parchetului Judecatoriei Sector 1 din Bucuresti au pus sechestru pe bunurile mobile si imobile ale unei firme si ale administratorului societatii, pana la concurenta sumei de 6 milioane, pentru ca ar fi deversat in apa si introdus in sol sute de tone de deseuri.

0
79

Potrivit unui comunicat transmis, marti, de Parchetul Judecatoriei Sectorului 1, se fac cercetari dupa ce o firma care colecta, transporta si depozita deseuri municipale si deseuri de origine animala din parcurile din Sectorul 1 al Capitalei a deversat in apa si a introdus in sol sute de tone de deseuri.

„Le-a ingropat in sol in zona unor balastiere din judetele Ilfov si Giurgiu si le-a deversat in albia raului Arges, fara respectarea prevederilor legale, aducand un prejudiciu semnificativ mediului”, arata procurorii.

Cercetarile se fac pentru prevenirea si sanctionarea unor fapte privind degradarea mediului.

Prin ordonanta procurorilor s-a dispus masura asiguratorie pana la concurenta sumei de 6 milioane de lei asupra bunurilor mobile si imobile ale societatii comerciale si ale administratorului, in vederea repararii pagubei produse.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments