CORONAVIRUS: 8 noi decese în România. Bilanțul a ajuns la 141. Un tânăr de 27 de ani din Sibiu a fost găsit mort în casă

0
158

Crește bilanțul deceselor în România provocate de coronavirus. Până în acest moment, 141 oameni au murit din cauza COVID-19.

UPDATE 4 aprilie, ora 13:10 – De la ultima informare, bilanțul morților din cauza coronavirusului a ajuns la 141 de persoane, cu opt în plus față de ieri.

UPDATE 3 aprilie, ora 19.10 – Încă 11 decese din cauza coronavirusului: Doi bărbați de 66 și, respectiv, 59 de ani din Bistrița Năsăud. Primul a fost internat pe 28 martie la spitalul județean, la boli infecțioase, fiind confirmat cu coronavirus a doua zi. A murit astăzi. Avea leucemie limfatică cronică stadiul III, diabet zaharat tip II și hipertensiune arterială stadiu II. Cel de-al doilea se afla în autoizolare pentru că venise din Elveția pe 25 martie. A fost internat marți la spitalul județean, la boli infecțioase, testat în aceeași zi și confirmat ieri. A murit pe 1 aprilie. Suferea de diabet zaharat insulinodependent. Un tânăr de 27 de ani din jud. Sibiu a murit pe 31 martie, fiind găsit mort în casă. A fost testat la necropsie pentru coronavirus, iar analizele au ieșit, ieri, pozitive. Un bărbat de 61 de ani din jud. Galați a murit astăzi din cauza coronavirusului. Se întorsese din Antalya pe 20 martie și a fost internat la spitalul județean pe 26. Avea diabet zaharat tip II, hipertensiune și boală hepatică cronică.

Un bărbat de 46 ani din jud. Ialomița, internat marți (31 martie) la spitalul județean din Slobozia, la terapie intensivă. A fost testat pentru coronavirus și confirmat miercuri (1 aprilie). A murit astăzi. De asemenea, o femeie de 62 ani din județul Ialomița, care a fost internată tot la Slobozia marți. Miercuri a fost transferată la terapie intensivă și testată pentru coronavirus. Ieri a fost confirmată, iar astăzi a murit. Suferea de diabet zaharat tip II, hipertensiune și afecțiuni renale.

Alte cinci decese sunt din jud. Suceava, toate de la spitalul județean: două femei de 77 de ani și, respectiv, 63 de ani, și trei bărbați de 62 de ani, 67 și 58 de ani. Prima femeie a fost internată la spitalul județean pe 19 martie, fiind testată pentru coronavirus abia pe 25 martie. Rezultatul pozitiv a ieșit pe 30. A murit ieri. Cea de-a doua femeie a fost internată tot la spitalul județean pe 27 martie, fiind testată în aceeași zi. A murit ieri (2 aprilie), când au ieșit rezultatele pozitive.   Bărbatul de 62 de ani a fost internat internat în SJU pe 17 martie și testat pe 24 martie. A murit ieri.

Bărbatul de 67 de ani a fost internat pe 27 martie, în aceeași zi a fost și testat. Rezultatul a venit ieri, bătrânul a murit pe 30 martie. Cel din urmă a fost internat pe 29 martie și testat în aceeași zi. Rezultatul pozitiv al testului a fost gata astăzi, însă bătrânul a murit pe 30 martie. Avea diabet zaharat tip II, CIC și făcuse infarct în trecut.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments