Microsoft Office, gratuit: cum deschizi și creezi fișiere Word sau Excel fără costuri

Dacă lucrezi câteva ore pe zi în fața computerului, în mod inevitabil, ajungi să interacționezi cu documente Word sau Excel. Respectivele aplicații fac parte din Microsoft Office, o soluție contra cost de la Microsoft, dar una pe care o poți accesa gratuit, în anumite condiții.

0
241

În România, accesul la Microsoft Office, în mod oficial, începe de la 300 lei pe an, sub forma unui abonament la Office 365. Ca referință, acest pachet de soluții de la gigantul din Redmond va beneficia de un rebranding în aprilie 2020 și va fi intitulat Microsoft 365.

Dincolo de cei 300 de lei însă, sunt mari șanse să fii tentat să optezi pentru varianta de 430 de lei pe an, pentru întreaga familie, pentru mai multe echipamente, etc. Dacă ai însă nevoie pentru o perioadă limitată sau doar pentru un anumit dispozitiv, s-ar putea să nu mai fie nevoie să achiți suma respectivă. Nu de alta, dar titlul articolului este Microsoft Office, gratuit.

Microsoft Office, gratuit, online

Nu contează dacă ai un PC cu Windows 10, un Mac sau Chromebook, versiunile gratuite online de Word, Excel și PowerPoint funcționează fără impedimente. Dacă vrei să deschizi rapid un fișier de pe sistem, este suficient să-l tragi în fereastra de editare din browser și, după câteva minute, poți începe să lucrezi la el sau doar să-l vizualizezi.

Singurul detaliu pe care trebuie să-l ai în vedere este că ai nevoie de un cont Microsoft pentru a accesa Office.com. Acesta poate fi obținut gratuit pe aceeași pagină web. Nu ai nevoie de un card de credit sau alte artificii. Apasă pe Sign in și optează pentru ”Create one!”, pentru a-ți crea un nou cont, dacă nu ai deja unul. Ți-l poți crea chiar și prin intermediul numărului de telefon.

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments