Lunga lista a cuceririlor interzise, bifate de Ciprian Marica. S-a „JUCAT” si cu iubitele nepoților lui Becali

0
1367

Ce alte cuceriri interzise a mai bifat Ciprian Marica? Ei bine, fostul internațional român are multe cuceriri la activ. Este un adevărat Don Juan și s-a iubit cu multe domnisoare din showbizz-ul românesc, dar și cu stripteuze, ziariste și iubite ale prietenilor săi.

Ce alte cuceriri interzise a mai bifat Ciprian Marica

Ciprian Marica a fost mult timp burlac, iar relațiile stabile nu l-au definit prea mult. În ultima perioadă, părea că s-a așezat la casa lui, având chiar și doi copii cu frumoasa Ioana Marcu. O escapadă de anul trecut a apărut însă în toată presa din România, după ce a fost prins în fapt chiar de soțul femeii cu care se afla la un hotel din Cluj. În plus, soțul încornorat era chiar un prieten de-al fostului fotbalist.

Fostul fotbalist de la nationala Romaniei are la activ cuceriri celebre din showbiz-ul romanesc. Pe lista iubirilor sale se știe că se numără și Gina Pistol, Bianca Drăgușanu sau Laura Teodoru, dar a avut multe si alte escapade cu domnisoare pe care le-a furat de la prieteni. Ciprian Marica a facut „pressing” la iubita fostului coleg de nationala Alex Maxim, a fost amantul Daianei Anghel pe vremea cand ea era logodita si se pregatea sa se marite cu un bun prieten de-ai lui, scrie wowbiz.ro.

Ce alte cuceriri interzise a mai bifat Ciprian Marica
Ce alte cuceriri interzise a mai bifat Ciprian Marica

Prieten la cataramă cu nepoții lui Gigi Becali

S-a aflat și că Ciprian Marica le-a furat iubitele nepotilor lui Gigi Becali, Hristu si Tudor Chiacu, cu care de asemenea era bun prieten, potrivit cacan.ro.

„In afara de celebrele nume din presa de care stie toata lumea (Gina Pistol, Laura Teodoru, Ioana Marcu – actuala lui sotie, si, mai nou, doamna Ana Muntean), Marica ar fi trait iubiri aprinse si cu stripteuze, cu ziariste, dar si cu multe fete de oras, printre care si fostul model Denisa Tanase. Pe care i-a luat-o lui Hristu Chiacu, ‘fratele lui’. Tanara cu nume celebru era pe val prin 2008-2009, caci tocmai castigase titlul de Miss Fotomodel”, a povestit un apropiat al familiei Chiacu .

1 1 vote
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments