Mamma Mia „Lături nu mâncare … Grețos …” – Clienții sunt revoltați! Unde sunt cei de la protecția consumatorului?

0
3057

Restaurantul Mamma Mia pare să își bage clienții în spital. O clientă a scris pe pagina de socializare a localului cum a trecut prin clipe cumplite după ce am mâncat de la Mamma Mia. Femeia declară ca a făcut toxiinfecție alimentară. Însă nimeni nu ia în considerare reclamațiile și experiențele clienților atunci când vine vorba de Mamma Mia.

Mamma Mia își bagă clienții în spital

„Nu recomand Mamma Mia … cea fost nu va mai fi! Mâncare stricată .. și din auzite și expirată! Țin să specific … am fost o clientă fidelă! Ultima oară când am comandat … am zis că mor, toxiinfecție alimentară!”, mesaj de pe pagina de socializare Mamma Mia – Restaurant & Catering.

Și mai grav este că o parte din cei care și-au comandat mâncare de la Mamma Mia au declarat că au primit de fapt lături. Chiar dacă au sunat să își recupereze banii de pe comandă, aceștia au fost tratați cu indiferență de cei de la Mamma Mia.

„Lături nu mâncare … Grețos … Nu mai comand niciodată la voi!”, mesaj de pe pagina de socializare Mamma Mia – Restaurant & Catering.

„NU RECOMAND !!

Ultima dată când am mâncat în acest restaurant, va și rămâne ultima! Ciorba pe care ne-ați servit-o, arăta mai mult a lături, iar având în vedere ca au fost ciorbe diferite, cu aceeași textură, cred că a mai fost servită și la alte persoane înaintea noastră! Dezamăgitor! Am mai dat șanse când ați mai dat-o în bară cu alte produse, dar a fost ultima dată!”, mesaj de pe pagina de socializare Mamma Mia – Restaurant & Catering.

 

Au mărit prețurile în plină criză

Pe lângă faptul că clienții se plâng de mâncarea proastă a restaurantului, în plină criză aceștia s-au trezit și cu prețuri mai mari atunci când au făcut comenzi.

 

„Nu e ok faptul că s-au mărit nejustificat toate prețurile, în condițiile în care atâta lume este în șomaj tehnic sau concediu fără plata. În orice țară civilizată prețurile ar scădea.”, mesaj de pe pagina de socializare Mamma Mia – Restaurant & Catering.

Patronul de la Mamma Mia de neoprit!

Oricât de multe plângeri ar fi din partea clienților nimeni nu a luat nicio măsură. Până acum reprezentanții protecției consumatorului nu au reacționat. Mai mult decât atât, patronul de la Mamma Mia face numai ce îl taie capul și parcă este de neoprit, nici o autoritate din Iași parcă nu are curaj să îi treacă pragul.

 „Unul dintre cele mai frecventate localuri din Iași tocmai și-a deschis terasa. Școlile, universitățile s-au închis, unele business-uri la fel, afară e frumos, iar oamenii au timp liber și se plictisesc în casă. Pe lângă faptul că suntem niște needucați și nu facem minimul pentru noi și cei din jurul nostru, mai vrem să profităm și de pe urma acestui fapt? Cum? O invitație pe terasă la o pizza.”, mesaj de pe pagina de socializare Mamma Mia – Restaurant & Catering.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentIohannis nu va prelungi starea de urgenta. Pe 15 mai, intram in stare de alerta. Ce restrictii se ridica
Articolul următorCe trebuie sa faci pentru o relație minunată. Dacă faceţi aceste lucruri, veţi fi fericiţi!
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments