Pesedistii fac orice pentru voturi! Vor sa elimine purtarea mastii in starea de alerta!

In ciuda tuturor avertismentelor medicilor, PSD pare mai preocupat sa mai smulga doua voturi in plus decat de sanatatea romanilor.

0
54

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, a anunţat că social-democraţii vor vota pentru încuviinţarea stării de alertă, dar că se vor face amendamente pentru eliminarea abuzurilor”.

”Unul dintre ele e portul măştii”, a afirmat Romaşcanu, făcând referire la faptul că măştile nu au fost obligatorii în starea de urgenţă, dar au devenit în starea de alertă.

”Vom vota starea de alertă, este un gest responsabilitate firesc, dar există în acest moment propuneri de diferite amendamente. Fondul legii este important, oamenii trebuie să înţeleagă că distanţarea şi măsurile de autoprotecţie sunt importante, în schimb vrem să evităm abuzurile. Unul dintre ele e portul măştii. Nu a fost obligatoriu în starea de urgenţă, este obligatoriu în starea de alertă”, a declarat, marţi, Lucian Romaşcanu, la finalul şedinţei PSD.

Lucian Romaşcanu a afirmat că, plecând de la necesitatea portului măştii, ar trebui ca Guvernul să asigure disponibilitatea acestora şi gratuitatea pentru persoanele care sunt în situaţii financiare limită.

Starea de alertă a fost instituită pentru 30 de zile, însă, potrivit legii care a intrat luni în vigoare, dacă aceasta vizează întreg teritoriul ţării este necesară încuviințarea Parlamentului, în termen de cinci zile.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments