SOȚUL MARIEI NICOARĂ SE APĂRĂ: ”AU MAI FOST DISCUȚII TENSIONATE! NU AM BĂTUT-O NICIODATĂ!”

0
379

Codrin Nicoară, soțul mezzosopranei Maria Nicoară, acuzat că a târât-o prin locuință și abandonat-o plină de sânge într-un pat, se apără. El spune că discuții în familie au mai fost, dar niciodată nu a bătut-o sau bruscat-o, și nicidecum în acea seară în care artista a căzut pe scări.

„Am auzit că sunt tot felul de discuții, dar sunt deplasate. Nu am bătut-o niciodată. Nu am bătut-o nici în seara respectivă. Nu sunt un tip violent”, a declarat pianistul Codrin Nicoară.

„De-a lungul timpului au mai existat neînțelegeri și tensiuni, ca în orice familie. Dar niciodată nu a fost scandal, nu ne-am certat foarte tare și nu am bătut-o. Au fost lucruri normale pentru orice familie. Nu a fost nicio discuție despre divorț. Ne înțelegem bine”, a spus Codrin Nicoară.

A infirmat și zvonurile privind gelozia lui, motivul pentru care a fost acuzat că a atentat la săntatea mezzosopranei: „Nu aveam niciun motiv să fiu gelos. Nu au existat niciodată certuri pe această temă. Nu au niciun fundament toate aceste suspiciuni”.

Codrin Nicoară, soțul Mariei Macsim Nicoară, a explicat cum a ajuns artista în stare gravă. „Scările sunt circulare. Au o înălțime normală între etaje. Eu am găsit-o jos, pe covor. Eu eram la parter când s-a întâmplat. Am auzit în mod direct. Eram acolo, dar nu am văzut, că dormeam”, a spus el.

„Nu ne-am certat înainte. Ea a fost în vizită la părinții ei, a venit pe la ora 7, am mai stat un pic de vorbă. S-a făcut 8… 8 și ceva. Mi-a zis că vrea să facă un duș. A pus ceva la cuptor la bucătărie să facă, a dat drumul la boiler. Pe la 8 jumate- 9 am zis că mă retrag, că na… este târziu. După aia… na… știu că a făcut duș. Am văzut în baie maioul, deci s-a schimbat. Când a căzut era îmbrăcată în pijamale.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments