Cătălin Bulgariu rămâne șeful Aeroportului Internațional Iași. Demisia mototolită, scrisă de mână nu este luată în calcul

0
678

Situație fără precedent la Aeroportul Internațional Iași. În timp ce președintele Consiliul Județean, Maricel Popa se bucura de demisia managerului Cătălin Bulgariu acesta i-a mai pregătit o surpriză. Demisia nu a mai este valabilă, asta după ce Maricel Popa a grăbit ședința membrilor Consiliului de Administrație pentru numirea unui director interimar.

Nu am redactat nicio declaraţie de renunţare la contractul de mandat

Președintele Consiliul Județean, Maricel Popa a fost luat prin surprindere de managerul Cătălin Bulgariu. O nouă adresă l-a pus pe șeful județului în dificultate, asta în timp ce deja se pregătea să numească un nou director interimar.

Subsemnatul Cătălin Bulgariu, director general al RA Aeroportul Iaşi, vă informez prin prezenta că nu am redactat nicio declaraţie de renunţare la contractul de mandat şi nu am notificat Consiliul de Administraţie al RA Aeroportul Iaşi cu privire la renunţarea la mandatul de director general, potrivit dispoziţiilor art. 2030 şi 2034 din Codul Civil“, precizează Cătălin Bulgariu, director Aeroportul Internațional Iași.

Directorul Cătălin Bulgariu a avut susținerea membrilor Consiliului de Administrație.

„În cadrul şedinţei Consiliului de Administraţie al RA Aeroportul Iaşi, a fost supusă analizei demisia înaintată de directorul general al aerogării, Cătălin Bulgariu. Având în vedere că pe această speţă au mai fost depuse ulterior şi alte documente care trebuie analizate de reprezentanţii CA, s-a decis ca discuţiile să fie reluate într-o şedinţă ulterioară, în conformitate cu Regulamentul de Organizare şi Funcţionare al CA“, au declarat reprezentanţii aerogării.

Maricel Popa nemulțumit de activitatea directorului Bulgariu

Totul ar fi pornit de la nemulțumirile președintelui Consiliul Județean, Maricel Popa. Iar discuțiile în contradictoriu dintre cei doi ar fi pornit de la petrecerea zilei de naștere a președintelui Maricel Popa care i-ar fi reproșat directorului Aeroportului Internațional Iași că nu are rezultatele dorite.

Maricel Popa să se prezinte cu teza de doctorat„Sunt prerogativele Consiliului de Administraţie şi nu vreau să mă amestec. Le-am înmânat administratorilor documentele venite de la Aerostar Bacău şi i-am informat despre nemulţumirile legate de întârzierea lucrărilor. E o mare problemă pe care i-o reproşez directorului, nu ne jucăm de-a aviaţia.”, a declarat președintele Consiliului Județean Iași, Maricel Popa.

 

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedent10 milioane de euro să omoare Covid-ul! Jaf nesimțit la IGPR sub pulpana CSAT !
Articolul următorȚara în care COVID-19 pare că nu a ajuns niciodată. Barurile și restaurantele sunt pline, atracțiile turistice, deschise
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments