DRAMA! Costin Mărculescu a murit la 51 de ani. Detalii șocante despre deces.

0
181

Costin Mărculescu, cel care a jucat în Liceenii, a fost găsit mort! Mărculescu nu mai fusese văzut de mai multe zile, iar vecinii au alertat poliția. Conform unor informații, Costin Mărculescu a fost găsit în cadă, în stare de putrefacție, după ce pompierii au spart ușa.  Vecinii spun că acesta nu a mai fost văzut de mai multe zile și nici nu a mai răspuns la ușă sau pe rețelele de socializare.

Acesta ar fi fost în stare avansată de putrefacție,  fapt ce ne trimite cu gândul la regretata Cristina Țopescu. Actorul era născut în 1969.

UPDATE 1: Fosta iubită a lui Costin Mărculescu a declarat în urmă cu câteva minute faptul că Mărculescu avea probleme mari cu inima și că actorul chema ambulanța lunar.

UPDATE: Potrivit martorilor, Mărculescu a fost găsit mort în  casă iar decesul ar fi survenit în urmă cu mai multe zile.

O nouă veste șochează showbizz-ul autohton. În urmă cu cateva ore, Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă. În aceste momente, poliția și pompierii se află în apartamentul actorului și se așteaptă speciliștii de la INML pentru a lua cadavrul acestuia.

Vecinii au chemat poliția

Din primele informații, vecinii au fost cei care au anunțat administratorul blocului că pe palier miroase îngrozitor și că actorul nu răspunde la ușă. Bărbatul a anunțat imediat poliția.

La fata locului au ajuns imediat poliști, specialiști de la descarcerare (pompieri), precum și ambulanța. Pompierii s-au chinuit zeci de minute să taie ușa cu un fierăstrău electric, iar cele mai îngrozitoare temeri s-au adeverit. Costin Mărculescu se afla în cadă, fără viață, iar corpul să se afla în stare de putrefacție, semn că a decedat în urmă cu cel puțin 3 zile, cel mai probabil în urma unui infarct fulminant.

Ultima persoană care a vorbit cu Mărculescu

Ultima persoană care a vorbit cu actorul este buna sa prietenă, Mara Bănică, în urmă cu o săptămână. Pe data de 26 mai, Costin Mărculescu a făcut declarații în exclusivitate, pentru impact.ro, despre felul în care a murit Cristina Țopescu.

Nascut la 29 iunie 1969 la Craiova, Costin Marculescu a debutat in televiziune in anul 1984, la varsta de 15 ani, in doua piese TV “Misiune speciala” si “Ecaterina Teodoroiu”, iar in Cinematografie in 1985 in filmul regizoarei Cristiana Nicolae “Al patrulea gard langa debarcader”, in 1986 a avut sansa sa fie distribuit in cel mai bine vandut film romanesc din istorie in regia lui Nicolae Corjos, celebrul “Liceenii” alaturi de Stefan Banica Jr., Oana Sarbu, Mihai Constantin, Tudor Petrut, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu, George Ivascu .

A absolvit Academia Nationala de Teatru si Film I.L. Caragiale promotia 1989 – 1993. A fost invitat in sute si sute de emisiuni de divertisment pe toate posturile de televiziune in calitate de actor sau cantaret. A scos 7 videoclipuri muzicale difuzate de posturile de specialitate.

A colaborat cu mai multe Teatre sustinand peste 2000 de spectacole in tara si in strainatate jucand impreuna cu mai multi actori ca Florin Piersic, Misu Fotino, Alexandru Lulescu, Dem Radulescu, Nicu Constantin, Tamara Buciuceanu, Emil Hossu, Catrinel Dumitrescu, George Constantin, Silviu Stanculescu, Constantin Diplan, Stela Popescu, Alexandru Arsinel, Mitica Popescu, Cezara Dafinescu, Horatiu Malaele etc.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentGruparea criminală condusă de românul „Rechinul” ar fi furat peste 1,2 miliarde de dolari în Mexic
Articolul următorGrupul spaniol Inditex, pierderi nete de peste 400 milioane de euro în trei luni
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments