VIDEO Cum ”ievaluează” Tudorel Toader faptul că un criminal eliberat de el a incendiat o fată? Tudorel Toader, procuror comunist, apoi ministrul lui Dragnea care a “executat-o” pe Kovesi la comandă

0
565

In ultima saptamana,fostul ministru al justitiei, a fost protagonistul unor evenimente ce au avut loc in social-media si totodata tema principala a unei emisiuni tv, de la postul Realitatea Plus.

Scriitorul, publicistul și omul de televiziune Radu Paraschivescu îl întreabă pe fostul ministru al Justiției, Tudorel Toader, pe Facebook, cum ”ievaluează” faptul că un criminal eliberat de el, în temeiul recursului compensatoriu, a incendiat o fată de doar șaptesprezece ani.

”Scârba e un sentiment diafan pentru ce merită asemenea oameni”, punctează scriitorul.

Vă prezentăm comentariile lui Radu Paraschivescu:

O fată de şaptesprezece ani a fost victima unui act criminal. Ion Turnagiu a turnat o sticlă cu benzină peste ea.

Aş vrea să ştiu cum ‹ievaluează› fostul ministru al Justiţiei, Tudorel Toader, această oroare. Turnagiu fusese condamnat pe viaţă pentru comiterea mai multor crime şi eliberat cu un an în urmă, în temeiul Legii recursului compensatoriu susţinute în scopuri electorale de Tudorel Toader.

Scârba e un sentiment diafan pentru ce merită asemenea oameni”.

La Realitatea Plus, Tudorel Toader a fost protagonistul emisiunii 100% TU DECIZI, realizata si prezentata de Laurentiu Botin. Aici in clipul de promovarea al emisiunii, Tudorel Toader a fost prezentat ca un fost procuror comunist, blindat de proprietati in mai multe zone ale tarii.

Realitatea Plus a continuat sambata campania 100% Tu Decizi. De data aceasta, nu a fost un politician, ci un fost ministru care a făcut jocurile politice ale lui Liviu Dragnea, în perioada în care lua cu asalt Justiția din România. Astăzi îi facem ,,ievaluarea” lui Tudorel Toader, așa cum îi plăcea chiar lui să spună.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentCe se va întâmpla cu cardul de sănătate începând cu 1 iulie 2020
Articolul următorCreșa nr. 10 a fost inaugurată. Luni se reia activitatea creșelor din Municipiul Iași
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments