5 cupluri celebre a căror relație a început dintr-o aventură

0
404

Antonio Banderas și Melanie Griffith

Banderas și Melanie Griffith s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru „Two Much” și s-au îndrăgostit lulea, deși amândoi erau căsătoriți. El era însurat cu Ana Lenz, ea era cu Don Johnson. Banderas și Melanie Griffith au divorțat și s-au căsătorit în 1996. Mariajul lor de 20 de ani părea unul dintre cele mai solide de la Hollywood, dar s-au despărțit în 2015. Au rămas în relații bune, iar Banderas a spus despre Griffith că este cea mai bună prietenă a lui.

Tom Cruise și Nicole Kidman

Puțini mai știu că înainte de Katie Holmes și Nicole Kidman, Tom Cruise a fost căsătorit cu actrița Mimi Rogers, cea care l-a introdus în lumea scientologiei. Căsnicia lor nu a durat mult, iar Tom Cruise s-a îndrăgostit de Nicole Kidman când filmau pentru „Days of Thunder”. S-au căsătorit în 1990, iar în 2001 au divorțat. Kidman a mărturisit mai târziu că această despărțire i-a sfâșiat inima.

Ben Affleck și Jennifer Garner

În 2002, Ben Affleck juca în „Daredevil”, iar Jennifer Garner îi era colegă, ea interpretând-o pe Elektra. Cei doi s-au îndrăgostit la filmări, apoi Ben a rupt logodna cu Jennifer Lopez, iar Garner a divorțat de actorul Scott Foley. Ben Affleck și Jennifer Garner s-au despărțit în 2018.

Ryan Reynolds și Blake Lively

Deși nimeni nu a confirmat, lucrurile erau destul de clare: Ryan Reynolds era căsătorit cu Scarlett Johansson, iar Blake Lively avea o relație cu Penn Badgley când s-au cunoscut, în 2010, pe platourile de filmare ale producției „Green Lantern”. În același an, în septembrie, Badgley și Lively s-au despărțit, iar în decembrie Reynolds a depus actele de divorț. Reynolds și Lively au fost fotografiați împreună de paparazzi, apoi relația lor a devenit oficială. S-au căsătorit în 2012 și formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood.

Julia Roberts și Daniel Moder

Julia Roberts  și cameramanul Daniel Moder s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru producția „The Mexican”. Deși nu a existat nicio confirmare a unei aventuri, începutul relației lor rămâne neclar. La acel moment, Moder era căsătorit cu Vera Steimberg, iar Julia avea o relație cu Benjamin Bratt. La șase luni de la prima lor întâlnire, Moder a divorțat, apoi el și Julia Roberts au fost văzuți tot mai des împreună, iar relația lor a devenit publică. Cei doi s-au căsătorit în 2002 și sunt împreună și acum.
0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments