FOTO-VIDEO Incendiu de proportii la depozitul Romstal din Iasi, din apropierea Garii Nicolina.Incendiul uriaș e chiar lângă un bloc cu locatari. Polițiștii și pompierii, disperați, au spart ușa de la intrare: „Evacuați clădirea!”

0
1752

Pompierii de la ISU Iasi au intervenit cu mai multe echipaje pentru a stinge flacarile si au evacuat familiile care locuiau in blocul de locuinte din vecinatate.

Incendiul s-a produs la un depozit de instalatii sanitare și termice din zona Plajei Nicolina, dar s-a extins și la o spălătorie auto din apropiere.

Focul s-a extins atât de repede și de violent, încât polițiștii și pompierii sosiți la fața locului au spart ușa unui bloc, într-o încercare disperată de a alerta locatarii, chiar în timp ce scântei cădeau deasupra lor.

 

Desi flacarile  ardeau cu intensitate, echipajele de intervenție de la ISU Iași au acționat prompt. La fața locului au venit pompieri, polițiști precum și ambulanțieri.

Locuitorii din Iasi au fost anuntati sa stea departe de zona in care are loc incendiul printr-un mesaj RO Alert. „Incendiu major cu degajari mari de fum produs la Romstal-municipiul Iasi, strada Pantelimon Halipa nr. 7.

Publicată de Atenție Poliția Iași pe Joi, 2 iulie 2020

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentGuvern PNL= Stare de alertă perpetuă=Tunuri din achiziție fără licitație=Angajări la stat fără concurs=Romani fără viitor=România în FALIMENT
Articolul următorVIDEO – O noua lovitura Rise Project. Milioane de masti ajung in spitale prin intermediul clanurilor de interlopi
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments