Nicolae Bănicioiu, prim-vicepreședinte PRO România: Președintele Iohannis este singurul care rămâne imun la problemele reale ale românilor

0
84
DECLARAȚIE DE PRESĂ

Singura preocupare a președintelui României este să facă jocuri de imagine prin care să-i salveze pielea lui Orban, atât. De câteva luni ne vorbește despre faptul că vina o purtăm noi, poporul. Cât despre guvernul lui, uită complet să ne spună despre cum a pregătit acesta măsurile de prevenție, despre cum gestionează situația actuală. Nu de alta, dar o evaluare la rece ar însemna ca președintele să-și lase repetent propriul Executiv la management de criză.

 

Nici vorbă de președinte mediator, care să eficientizeze colaborarea dintre Legislativ și Guvern, nici vorbă de eforturi pentru recâștigarea încrederii cetățenilor, nici vorbă de recredibilizarea autorităților. Pentru că atât lui, cât și întregii găști de liberali, nu le pasă decât de preluarea întregii puteri, iar asta o pot face doar printr-o rocadă cu PSD în administrația publică locală.

 

E nevoie să moară oameni ca să rămână Orban prim-ministru? Cine își asumă acest haos managerial? Cine are autoritatea să stabilească reguli pe care să le și respectați? Ministrul Sănătății n-a fost în stare nici până astăzi să finalizeze o licitație pentru achiziția de măști. Ce facem cu cetățenii care nu-și permit să le cumpere?

 

Atunci când întreaga lume se pregătea de pandemie, președintele Iohannis ne-a spus că nu e cazul să luăm măsuri, că e doar o gripă. Acum, când spitalele nu mai fac față și secțiile ATI sunt suprasolicitate, liberalii insistă cu organizarea alegerilor.

 

Domnule președinte, aceasta este o crimă pe care v-o asumați personal din cauza unui ministru al Sănătății incompetent și al unui prim-ministru prea îndrăgostit de Palatul Victoria. Destupați-vă puțin urechile și ascultați ce spun specialiștii, ce spun Arafat, Rafila și ceilalți profesioniști care nu fac față incompetenței acestui guvern. Ce decizie veți lua, domnule președinte? Cât mai rămâneți imun la problemele reale ale românilor?

3 4 votes
Article Rating


Articolul precedentMargherita de la Clejani a mințit! Lista substanțelor cu care s-a drogat!
Articolul următorSala Polivalentă „Regina Maria”, votată de Consiliul Local al Municipiului Iași
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments