Rețetă de șerbet cu pepene roșu. Un desert delicios de vară

Când vine vara toată lumea simte nevoia să se răcorească cu un serbet de pepene roșu, preparat din ingrediente 100% sănătoase.

0
182

Acest șerbet este mult mai bun decât o înghețată și se poate prepara foarte ușor și foarte rapid.

Citește mai jos cum se prepară un serbet de pepene, un desert răcoritor și idel pentru vară.

Rețetă de șerbet cu pepene roșu. Un desert delicios de vară
Șerbetul cu pepene rosu este un deser răcoros, preparat din doar două ingrediente și reprezintă un desert light, ideal pentru cele mai călduroase zile de vară.

Șerbetul cu pepene este gustarea perfectă și sănătoasă pentru a te răcori la finalul unei zile încărcată.

Ingrediente șerbet cu pepene:
6 cani cuburi de pepene rosu
1 ½ cani felii de banana
1 lingura sirop de artar, optional
zeama de la ½ de lime
Mod de preparare rețetă șerbet de pepene roșu
Pentru început se adaugă jumătate din cuburile congelate de pepene într-un robor mare de bucutărie, după care se amestecă până când pepenele este mărunțit și este omogen.

Se oprește robotul de bucătărie și se adaugă jumătate din cantitatea de iaurt, se amestecă din nou până când compoziția devine omogenă și cremoasă.

În cazul în care este necesar, se curătă pereții robotului cu o spatulă. Se ia șerbetul obținut și se răstoarnă într-un recipient separat și se repetă procedura cu cantitățile rămase de pepene congelat și iaurt.

Șerbetul se servește imediat, în cazul în care se dorește ca desertul să aibă o textură de iaurt congelat, mai moale.

Dacă se dorește ca șerbetul să fie mai tare, se introduce desertul la congelator 1-2 ore, după care se ia cu o cupă de înghețată și se pune în pahar sau castroane mici.

0 0 votes
Article Rating


SURSĂredactia.ro
Articolul precedentNoi cifre alarmante: 592 cazuri noi de coronavirus si 13 decese, raportate in 24 de ore
Articolul următorImpozitul pe barbă: Cum a încercat Petru cel Mare să reformeze Rusia
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments