Un bărbat din India poartă mască din aur pentru a se proteja de coronavirus

Pentru a se proteja de coronavirus și ca să iasă în evidență pe stradă un bărbat din India și-a comandat o mască de aur, confecționată special pentru el.

0
198

Omul de afaceri Shankar Kurhade, din orașul Pune, a plătit aproximativ 4.000 de dolari (3.560 de euro) pentru masca ce cântărește 60 de grame, iar aurarii au avut nevoie de opt zile pentru a o confecționa.

De obicei, măștile de protecție au filtre care împiedică trecerea particulelor microscopice, dar masca de aur a lui Kurhade are doar o serie de găuri minuscule, care permit trecerea aerului.

Bărbatul susține că respiră fără probleme atunci când poartă masca, dar recunoaște că nu știe dacă dispozitivul îi oferă vreo protecție împotriva coronavirusului.

Indianul are o pasiune pentru bijuteriile din aur


Potrivit CTV News, bărbatul de 49 de ani este un mare iubitor de aur. Atunci când iese în public, îi place să poarte numeroase bijuterii – care cântăresc aproximativ un kilogram -, printre un ceas, brățări, lanțuri și câte un inel pe fiecare deget al mâinii drepte.

Kurhade, a cărui companie produce hangare industriale, a spus că ideea măștii i-a venit după ce a văzut un reportaj despre un bărbat care purta o mască de argint.

Așa cum era de așteptat, când iese pe stradă purtând noul accesoriu, Kurhade atrage privirile tuturor.

„Oamenii îmi cer să se fotografieze cu mine. Sunt absolut uimiți când mă văd cu masca de aur pe față atunci când merg la piață”, a mai relatat bărbatul.

Potrivit acestuia, toți membrii familiei iubesc aurul, iar dacă aceștia îi vor cere, le va comanda și lor astfel de măști.

În India, purtarea de măști de protecție este obligatorie în locurile publice, pentru a controla răspândirea virusului. Până acum, în țara asiatică au fost confirmare 650.000 de cazuri, iar peste 18.600 de persoane au murit din cauza COVID-19.

Cu atâtea informații contradictorii care circulă în spațiul public, fiecare se protejează cum crede de cuviință. Primarul unui oraș din Germania s-a infectat cu noul coronavirus pentru a se imuniza, iar Republica Moldova a fost sfințită din avion ca protecție împotriva coronavirusului.

1 1 vote
Article Rating


SURSĂincredibilia.ro
Articolul precedentIgor Dodon, DISPERAT! Pentru a nu pierde majoritatea parlamentara,a rapit, maltratat si expulzat pe deputatul Gațcan . Instaurarea dictaturii în Republica Moldova
Articolul următorȘcoala de șoferi 2020. Cât costă, de fapt, școala de șoferi. Prețurile în funcție de categorie
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments