VIDEO Palas Campus a fost inaugurat! La eveniment au fost prezenti Mihai Chirica, Costel Alexe si Iulian Dascalu

0
719

Lucrarile din zona Sf.Andrei, realizate de compania Iulius, au fost inaugarate astazi, 8 iulie 2020. Palas Campus(Palas2), este un proiect care va marca din nou , in mod pozitiv, dezvoltarea orasului nostru.

In mesajele transmise de cei care au luat cuvantul, s-a pus accent pe frumusetea orasului nostru, un Iasi care ca si judet va ajunge in curand la o populatie de 1 milion de locuitori. Iasul cel mai frumos oras din tara si cu ajutorul unor investitori ca Iulian Dascalu, si foarte atractiv si pentru cei care vor sa se stabileasca, sa munceasca si sa traiasca in acest oras.

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica , a multumit investitorilor care investesc in orasul Iasi, si a invitat pe aceasta cale ca oamenii de afaceri sa vina sa investeasca in oras. Usa mea, de la cabinetul primarului, va fi mereu deschisa pentru cei care vor sa contribuie la dezvoltarea orasului nostru, a subliniat primarul Mihai Chirica in discursul de la lansarea lucrarilor de la Palas Campus.

Noua investitie a companiei IULIUS se va ridica la aproximativ 150 de milioane de euro si va contribui major, la consolidarea unui pol puternic de business si la regenerarea urbanistica a zonei centrale.

La inaugarea lucrarilor autoritatile locale au paricipat la un concurs inedit de batut cuie, la care a luat „startul” primarul Mihai Chirica, prefectul Marian Grigoras, ministru Costel Alexe si omul de afaceri Iulian Dascalu.

Palas Campus

Fac un apel la toți care vor să investească la Iași: Veniți!Palas Campus a demarat oficial lucrările. Un mare proiect de investiții marca Iulian Dascălu și echipa domniei sale. Pentru Iași investiția este o mare gură de oxigen. Vor fi trei ani de investiții, în care se vor cheltui peste 120 milioane de euro, peste 1.700 de oameni care vor lucra pe șantier vor câștiga salarii, după care alți 5 – 6.000 de oameni, în majoritate tineri, vor veni aici pentru a lucra în aceste spații, își vor consuma resursele în orașul nostru, se vor atașa de el, vor face copii și vor rămâne cetățeni fideli ai acestui oraș. Acest lucru se va realiza grație unei investiții private.Sunt foarte onorat că inaugurarea acestui proiect se întâmplă în timpul mandatului meu de primar. Acest proiect vine într-un moment greu din punct de vedere economic, dar cred că va schimba orașul din rădăcini. Omul de afaceri Iulian Dascălu a scris și scrie, alături de alți oameni de afaceri, o pagină din istoria contemporană, care va fi una din cele mai frumoase pagini din dezvoltarea acestui oraș.România merită să urmeze drumul pe care l-a început și cred că se poate reconstrui cu acești oameni de afaceri, investitori, mari angajatori, care continuă să ducă țara mai departe. Taxele și impozitele plătite de ei susțin economia. Trebuie să îi sprijinim și, pe această cale, fac apel și la Guvernul României. Statul are nevoie de ei. Ei sunt cei care pot să dea încredere celor care vor să investească în România. Dacă noi, autoritățile publice, investim, o facem pentru că suntem obligați, dar dacă ei investesc, aduc un plus de încredere acestei țări. Prin urmare, este absolut necesar să ne punem cu toții în slujba acestor proiecte și să le sprijinim cu toată energia noastră. Sunt convins că Iulian Dascălu nu se va opri aici și că va urma Palas 3 și alte investiții.Fac un apel la toți care vor să investească la Iași: Veniți! Ușa este deschisă, autoritățile vă așteaptă, iar biroul primarului este deschis pentru ca Iașul să prospere.

Publicată de Mihai Chirica pe Miercuri, 8 iulie 2020

5 1 vote
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments