Corul de Copii al Municipiului Iași îi invită pe cei mai tineri artiști într-o echipă nouă

0
137

Primăria Municipiului Iași împreună cu Ateneul Național din Iași și Complexul Muzeal Moldova vor sprijini tinerele talente care vor face parte din Corul de Copii al Municipiului Iași. Acesta este cel mai îndrăzneț proiect cultural al acestui an și va fi coordonat de către Raluca Zaharia din postura de dirijor.

Îmi doresc foarte mult ca acest cor să reprezinte municipiul Iași, să venim cu rezultate. Așa cum am obișnuit publicul ieșean dintotdeauna am avut rezultate foarte frumoase cu copiii și vreau ca acest cânt coral să primeze pentru toți copilașii noștri. Vă aștept cu mare drag să veniți în Corul de Copii al Municipiului Iași unde vom învăța împreună să cântăm, vom lega prietenii, vom respecta normele impuse acum pentru că vom avea niște repetiții și întâlniri în aer liber, deocamdată, ne-a spus Raluca Zaharia.

Ateneul Național din Iași este instituția care și-a dorit cel mai mult să aibă un cor format doar din copilași.

Este o dorință mai veche de-a noastră, noi colaboram și sper să mai colaborăm încontinuare cu Corul de Copii Angeli, ei făceau repetiții aici la noi și le vom da acceptul să o facă încontinuare. Ne doream mereu un cor al nostru care să fie gestionat și alături de care să putem construi evenimente artistice. A apărut această situație de la Operă dar iată că ar e un final fericit și bun pentru toată lumea. Probabil, așa cum am și spus acest cor va putea deservi și programele Operei și ale Filarmonicii și oriunde vom fi solicitați cu mare drag vom răspunde. Cred că orice astfel de proiect e un lucru bun, ne dorim să facem și o orchestră a copiilor, sperăm să ne și iasă și asta e în funcție de fondurile pe care reușim să le primim sau să le atragem, a declarat Andrei Apreotesei, managerul Ateneului Național din Iași.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments