Salar de nabab la primaria Grozesti! Cum să faci avere pe bani publici? Exemplu: George Cristea – Primar Grozești

Primarul din Grozesti, ZERO pentru comunitate, 100% pentru buzunarul de la spate

0
3346

Desi este una dintre cele mai mici comune din judetul Iasi, cu doar 1700 de locuitori, si una dintre cele mai sarace, nababul primar George Cristea, isi bate joc de satenii acestei comune, avand un salar de, atentie, 104 milioane pe luna. STRIGATOR LA CER!

Salarii de valoarea asta au doar primarii de municipii, cu o populatie de sute de mii de locuitori, nu comune de 2000 de suflete.

Cine i-a permis acestui nesimtit sa ia o retributie lunara de asemenea valoare? Chiar el! El a propus, el a votat! Contabilul comunei s-a impotrivit, si a zburat din functie imediat, deoarece nu a vrut sa-i faca poftele acestui PRIMAT NESIMTIT, ales pe listele Partidului Miscarea Populara, in 2016.

Oare Petru Movila, seful nababului primar de la Grozesti, pe linie de partid stie ce nesimtit subaltern are. PMP are un nabab la Grozesti care isi bate joc de banul public si de satenii comunei.

Domnule primar, am aflat rețeta succesului pentru bunăstarea dumneavoastră financiară, 0 pentru comunitate, 100% pentru buzunarul de la spate.

Vă plângeați prin 2018 că plata ratelor pentru leasing-urile la utilajele agricole este o povară destul de grea pentru dumneavoastră și cu greu faceți față din punct de vedere financiar. Așa că v-ați gândit că banii din bugetului local s-ar potrivi mănușă pentru a acoperi plata ratelor.
Și v-ați gândit să o faceți legal, cum altfel? V-ați mărit salariile, legea vă permite, și le-ați mărit la nivel maxim fără să țineți cont de resursele comunei Grozești, comună cu ~1700 locuitori, deci un buget limitat.

 

Când a văzut contabilul salariile propuse, v-a atras atenția: ”Domnule primar, de unde să vă plătim salariile astea, nici cei de la Răducăneni nu au salarii așa de mari? Și dumneavoastră ce-ați făcut? L-ați forțat să-și dea demisia!

Am studiat îndeaproape această problemă și am constat cu MAXIMA INDIGNARE că contabilul avea dreptate, lucrurile stau după cum urmează:
1) primar Grozești – George Cristea: 70925 lei / anul 2018 = 5910 lei/lună * comuna Grozești: ~ 1700 locuitori
2) primar Răducăneni: 7020 lei / anul 2018 = 5835 lei/lună * comuna Răducăneni: peste 8000 locuitori
3) primar Costuleni: 51914 lei / anul 2018 = 4326 lei/lună * comuna Costuleni: peste 4500 de locuitori
4) primar Gorban: 55256 lei/ anul 2018 – 4604 lei/lună * comuna Gorban: peste 3000 de locuitori.

V-AȚI CONVINS? SUNTEM CEI MAI SĂRACI, DAR GEORGE CRISTEA ARE CEL MAI MARE SALARIU DINTRE TOȚI PRIMARII COMUNELOR VECINE.

RUSINE, domnule George Cristea!

Pentru anul 2019, nu am reușit să identific salariile domnului primar, acesta a uitat să-și posteze declarația de avere și interese deși termenul limită era până 15 iunie. Nu a facut acest lucru desi era obligat prin lege. Probabil Agentia Nationala de Integritate doarme sau răspunde doar la sesizări.
Începând cu anul 01.01.2020 domnul primar are un salariu de 10.400 lei / lună.

NU VĂ FRECAȚI LA OCHI, AȚI CITIT BINE, 104 milioane lei / lună

Aveți un alt punct de vedere, domnule George Cristea?
Tot ce am zis este demonstrat prin poze(extrase din declarațiile de avere aferente anului fiscal 2018).

4.4 5 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments