Ieşeni sechestraţi în autobuzele CTP

Un incident mai puţin obişnuit a avut loc în dimineaţa zilei de 3 august, într-unul dintre autobuzele Companiei de Transport Public din Iaşi.

0
1113

Incidentul este relatat pe larg de ieşeanca  Iulia Magdalena Pupazan, care a fost implicată direct în incident.

La orele 7.00 dimineaţa m-am urcat cu mama in autobuzul 20 de la staţia Flora, spre Bulevardul Independenţei. Şoferul autobuzului cu nr. 1992 nu a purtat masca până la semaforul roşu de lângă UMF. În staţia Dispecer s-au urcat alţi călători. Erau pe culoar 3 persoane, din care 2 au coborât la rond tramvai 11 Neuro-Chirurgie, şi o doamnă care deja întârziase la servici, deoarece aşteptase 20 minute în staţie. Aceasta a sunat să anunţe că va întărzia şi mai mult din cauza şoferului. În acel moment, şoferul ne-a sechestrat pe toţi în autobuz şi a chemat poliţia. Deoarece unui domn în etate i se făcuse rău, a rugat să i se deschidă uşa să coboare, dar şoferul a zis ca toţi stăm acolo până vine poliţia. După cîteva minute bune, domnul şi noi ceilalţi i-am spus şoferului să lase omul să coboare din mijlocul de transport. Poliţişti au venit într-un minut şi i-au spus şoferului să plece. Asta nu ne-a făcut în niciun fel dreptate. De când face legea un şofer de autobuz? De când ţine el sechestrat persoane în autobuz?”, a spus, revoltată, Iulia Magdalena Pupazan.

Femeia este hotărâtă să facă o plângere penală împotriva şoferului. Reprezentanţii CTP s-au abţinut să ofere un punct de vedere. Acest incident vine pe fondul ultimei măsuri administrative dispuse de municipalitatea ieşeană, privind accesul călătorilor în mijloacele de transport public care este permis doar în limita locurilor pe scaune şi numai cu mască de protecţie.

5 1 vote
Article Rating


Articolul precedentCu Photoshop-ul in campanie electorala: Candidatul PSD la Primaria Iasi, mai tanar in fotografii cu ajutorul programelor de editare
Articolul următorBătrână aflată în izolare, cercetată penal după ce a ieșit să ia alimente. A mâncat zile întregi doar zahăr, fără ca nimeni să o ajute
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments