Interlopii din Vaslui s-au tăiat cu săbii și topoare! Frații Dinamită, atacați în casele lor. Un tânăr a murit deja

0
578

Nu doar Bucureștiul este afectat în această perioadă de disputele dintre clanurile interlope. Furia infractorilor s-a mutat și în provincie. Noaptea trecută, în satul Horoga, județul Vaslui, s-a declanșat iadul! Acolo locuiește familia Maftei, sau frații Dinamită, așa cum îi știe lumea din zonă. Casa fraților „Dinamită”, cunoscuți pentru grozăviile pe care le fac în sat și împrejurări, a fost asediată de mai mulți oameni dornici de răzbunare. O persoană a murit în urma conflictului dintre cele două tabere, anunță vremeanoua.ro.

Un tânăr de 30 de ani a murit pe loc, lovit cu o secure, în urma conflictului declanșat la casa fraților Dinamită!

Mai multe persoane au mers dintr-o comună alăturată spre casa fraților Dinamită, înarmați cu topoare și săbii. Nici gazdele nu au fost tocmai primitoare. Numeroasa familie s-a strâns repede în formație pentru a respinge atacul. Acțiunea nu a durat prea mult, dar a avut urmări extrem de grave. Mai multe persoane au ajuns la spital cu răni grave. Iar un tânăr de 30 de ani a fost ucis pe loc după ce a fost lovit cu o secure.

„Au fost mai multe apeluri la 112 aseară, referitor la acest caz, ultimul fiind la orele 23.41. Am fost sesizațI că undeva pe un drum la ieșirea din satul Horga, este un bărbat căzut, posibil decedat. A fost dirijată la fața locului o Ambulanță care a constatat decesul bărbatului. Victima este un bărbat de 30 de ani, din județul Botoșani, care locuia fără forme legale într-o localitate din județul Vaslui. Întrucât există suspiciunea săvârșirii infracțiunii de omor, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, care a preluat caest caz”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul d ecuvânt al IPJ Vaslui.

Atacatorii au vrut să se răzbune după ce frații Dinamită l-au băgat în spital pe un tânăr în vârstă de 25 de ani din localitatea Zorleni.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments