Primăria Iași a distribuit 1.000 pachete cu alimente și produse de igienă familiilor defavorizate

0
160

Primăria Municipiului Iaşi, prin Direcţia de Asistenţă Socială, vine  în sprijinul persoanelor nevoiașe cu alimente și produse de igienă. Autoritățile locale împreună cu Instituția Prefectului Județului Iași au distribuit în lunile de vară pachetele cu produse de igienă și cu alimente acordate prin Programul Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD) de Uniunea Europeană. Pentru cei aproape 1.000 de solicitanți suplimentari faţă de lista iniţială, persoane vârstnice, persoane cu dizabilităţi, persoane şi familii cu venituri mici), în depozitele municipalității ieșene au ajuns în această săptămână toate cantitățile de produse necesare, acestea fiind redistribuite de pe raza județelor Iași și Brașov.

Având în vedere recomandările reprezentanţilor Ministerului Fondurilor Europene cu privire la finalizarea programului până cel târziu pe 27 august 2020, Direcția de Asistență Socială s-a mobilizat și va asigura distribuirea celor 1.000 de pachete până la data menționată, inclusiv sâmbătă, 22 august 2020. Distribuirea pachetelor se face la sediul din şos. Naţională, nr. 43, în intervalul orar 8.30 – 15.30, au transmis autoritățile locale.

Pachetele cu alimente conțin făină de grău – 5kg, mălai, paste făinoase, ulei, zahăr, orez, conserve cu carne de vită și de porc, compot de fructe, gem, iar cele de igienă sunt formate din periuțe de dinți, pastă de dinți, șampon, săpun și detergent de rufe.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentUn tânăr a intrat într-un cap de pod, după ce a condus fără permis. Impactul a fost mortal
Articolul următorRăzboiul clanurilor, episodul 2. Campion de kickboxing înjunghiat în gât
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments