Actrița Pușa Darie a primit Premiul pentru cea mai bună actriță în rol secundar la Gala Uniter

0
110
Pușa Darie

Premiu important pentru actrița ieșeancă Pușa Darie. Aseară, în cadrul celei de-a 28-a ediții a Galei Premiilor Uniter, actrița Teatrului Național Iași, a primit Premiul pentru cea mai bună actriță în rol secundar pentru rolul Mama din spectacolul „Dansul Delhi” de Ivan Vîrîpaev, în regia lui Radu Afrim. Premiul i-a fost înmânat de actorul Marcel Iureş, fondatorul Teatrului Act. La această categorie au mai fost nominalizate actriţele Elena Popa, pentru rolurile din spectacolul „Dragonul de aur” de Roland Schimmelfenning, regia Catinca Drăgănescu la Teatrul „Andrei Mureşanu” Sfântu Gheorghe și Alina Rotaru, pentru rolul Madame de Tourvel din spectacolul „Legături primejdioase” de Christopher Hampton, după romanul lui Choderlos de Laclos, regia Cristi Juncu la Teatrul Mic Bucureşti.

Sunt extrem de emoționată.  Mulțumesc celor două jurii, Senatului Uniter. Mulțumesc lui Dumnezeu și mulțumesc din suflet, Radu Afrim! Tu știi că te iubesc în felul meu unic, a spus pe scenă Pușa Darie.

Evenimentul s-a desfășurat la Teatrul de Vară din Parcul „Nicolae Romanescu” Craiova și a marcat 30 de ani de la înfiinţarea UNITER şi 170 de ani de la nașterea teatrului craiovean „Marin Sorescu”.

5 1 vote
Article Rating


Articolul precedentMinisterul Educației și Cercetării monitorizează dinamica scenariilor de funcționare a unităților de învățământ preuniversitar, la nivel național, aceasta fiind influențată de evoluția situației epidemiologice din fiecare județ
Articolul următorMaricel Popa, președintele Consiliului Județean și al PSD Iași: Facem plângere penală împotriva miniștrilor Tătaru și Alexe pentru zădărnicirea combaterii bolilor!
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments