Patru ani de cosmar traiti de o romanca abuzata de sotul spaniol. „I-a interzis sa vorbeasca in romana, a tuns-o la zero, o batea zilnic”

Procurorii spanioli cer o pedeapsa de 18 ani de inchisoare pentru un barbat care timp de patru ani si-a abuzat sotia romanca, care i-a provocat numeroase fracturi si chiar o ruptura de splina prin bataile pe care i le administra.

0
129
Abuz

Cazul, ce a oripilat opinia publica spaniola, va fi judecat de o instanta din Valencia, incepand de marti, 15 septembrie.

Evenimentele s-au produs intre 2016 si 2019 in orasul valencian Ontinyent. Parchetul a solicitat pentru agresor 18 ani de inchisoare. Asta pentru ca, potrivit ABC – editia de Valencia, barbatul si-a abuzat in mod repetat partenera, fracturandu-i un os si rupandu-i splina.

Romanca era pur si simplu terorizata de partenerul ei. Acesta i-a interzis sa vorbeasca in romana, a tuns-o la zero, o batea zilnic, iar uneori se „amuza” stingandu-si tigarile pe picioarele ei. Bruta isi confunda de multe ori victima cu un sac de box. Potrivit sursei citate, spaniolul a lovit-o cu atata forta in stomac incat i-a rupt splina, obligandu-i pe medici sa o opereze de urgenta. Cu alta ocazie, agresorul a lovit-o cu un baston provocandu-i o fractura de os.

Presa din Spania scrie ca barbatul o maltrata pe tanara profitand si de diferenta de varsta de 11 ani. Ii interzicea si cele mai elementare lucruri si spunea ca „o tine in frau”, laudandu-se cu asta. Doar ca, dupa ce tanara a fost operata, iar medicii au fost obligati sa-i scoata splina rupta din cauza loviturilor incasate, intregul caz a iesit la iveala. Acum, barbatul va trebui sa dea explicatii anchetatorilor, iar procurorii au cerut o pedeapsa exemplara – 18 ani de inchisoare.

0 0 votes
Article Rating


SURSĂziare.com
Articolul precedentNu neglijați hidratarea! Apa e „apă vie” pentru organism
Articolul următorCum arata si cat costa viziera de protectie de lux lansata de Louis Vuitton
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments