Au fost luate primele măsuri pentru angajații din Primărie care au COVID-19

0
405

La nivelul Primăriei Iași au fost depistate patru cazuri confirmate de COVID-19, în rândul angajaților. Au fost luate primele măsuri în acest sens, iar toate persoanele care au intrat în contact au fost testate.

În principiu, peste tot unde s-a simțit prezența unui coleg care a fost infectat COVID s-au făcut teste la toate persoanele cu care a intrat în contact direct. În momentul de față, din ceea ce am aflat sunt patru cazuri : două la Direcția Tehnică, viceprimarul și un director pe comunicare. Pe parcursul timpului au mai fost și alte cazuri care au fost izolate și trimise în carantină deci nu este o situație gravă care să pună în pericol administrația publică local, a spus primarul Mihai Chirica.

Fiind vorba de un număr redus de cazuri, activitatea administrației publice locale nu va fi afectată în niciun sens.

Pe măsură ce apar infectări se apelează la rețeaua spitalicească din municipiul Iași, ori la laboratoare private acolo unde își decontează deci noi nu facem teste la Primărie. Suntem aproape 650 de angajați deci patru cazuri este un procent foarte mic față de numărul de angajați. A crescut atenția noastră, am reintrodus câteva măsuri mai speciale, am modificat programul de lucru, a mai spus edilul.

5 1 vote
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments