Deputatul PNL Pavel Popescu: La Sf.Parascheva au fost agitatori plătiți probabil de Rusia. Codruța Cerva și doamna sparanghel, Oana Lovin sunt două agitatoare care asta fac în mod constant

0
230
Codruța Cerva și Oana Lovin

Deputatul PNL Pavel Popescu a declarat miercuri, la Antena 3, că printre credincioșii care au mers în Iași la racla cu moaștele Sf.Parascheva s-au numărat și „clasicii agitatori” „plătiți probabil de Rusia”.

Invitat în direct la emisiunea Subiectiv, deputatul PNL, Pavel Popescu a declarat:

„Am văzut la dumneavoastră o emisiune cu două personaje care au vorbit în mod negativ la adresa statului român. Mă refer la Codruța Cerva și doamna sparanghel, Oana Lovin. Sunt două agitatoare care asta fac în mod constant.“

Ulterior, deputatul, întrebat dacă sunt plătite de ruși și dacă are probe în acest sens, a afirmat:

„Eu asta cred! N-am probe.“

„Eu cred că cei care fluturau drapelul național acolo și au făcut acele ieșiri erau plătiți probabil de Rusia, sunt clasicii agitatori”, a declarat acesta.

„Opinia mea e ca nu doar la Sf.Parascheva (actionează propaganda rusă – n.r.), ci și în protestele în care se încurajează nefolosirea măștii de protecție și se vorbește de statul român ca fiind un stat slab”, a mai afirmat deputatul liberal.

Peste două sute de persoane s-au adunat miercuri la Catedrala Mitropolitană din Iași și au încercat să ajungă în apropierea raclei Sf.Parascheva. Ei au forțat cordoanele de jandarmi, s-au îmbrâncit și au huiduit. Foarte mulți nu purtau măști de protecție și avea steaguri tricolore și mesaje împotriva autorităților care au introdus restricții.

Incidentele au început înainte de prânz, iar protestatarii au rămas la Catedrală chiar dacă inițial jandarmii le-au interzis accesul.

Pentru a detensiona situația, după prânz jandarmii au permis unor grupuri mici de persoane să intre în curte. Nu este clar dacă persoanele care au intrat treptat sunt doar din Iași, așa cum au stabilit autoritățile județene.

0 0 votes
Article Rating


SURSĂuniversul.net
Articolul precedentTratament și prevenție coronavirus. Proteina cu efect antiviral puternic
Articolul următorSinecură grasă și eternă pentru artizanul OUG 13. Florin „Ciordache” va fi președintele unei instituții publice unde mandatele sunt pe viață
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments