Două minore de 15 și 17 ani din Iași au fost obligate să se prostitueze

0
94

Începând cu luna iulie 2020, două adolescente de 15 și 17 ani ar fi fost recrutate și exploatate sexual de către un bărbat și o femei. Din cercetări a rezultat faptul că acei doi le-ar fi cazat în apartamente din zona centrală Iaşi și că le obligau pe adolecente să se prostitueze, prin publicarea de anunțuri pe diferite site-uri de profil. Astfel, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Iaşi, au efectuat trei percheziții domiciliare la două persoane bănuite de trafic de minori. Acestea au fost reţinute pentru 24 de ore.

La data de 29 septembrie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Iaşi, au efectuat trei percheziții domiciliare, în judeţul Iași, pentru documentarea activității infracţionale a două persoane (un bărbat şi o femeie), bănuiți de trafic de minori. Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat că, În baza probatoriului administrat în cauză, cei doi bănuiţi de comiterea faptelor au fost reţinuţi de procurorii D.I.I.C.O.T.- S.T. Iaşi pentru 24 de ore, au transmis reprezentanții DIICOT.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de minori, în vederea stabilirii întregii situaţii de fapt.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentSubvențiile pentru studenți au fost majorate. Ministrul educației și cercetării, Monica Anisie, a decis creșterea subvenției pentru cămine-cantine cu 10%.
Articolul următorCreștere alarmantă a numărului de cazuri de infectări cu COVID-19
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments