Predare online pentru tot mai multe școli din județul Iași

0
81

Săptămânal, zeci de clase din județul Iași studiază de acasă pentru că numărul cazurilor de infectări este în creștere. Astfel, Inspectoratul Școlar Județean Iași împreună cu Direcția de Sănătate Publică Iași au decis suspendarea cursurilor din mai multe școli atât din municipiu cât și din mediul rural.

Având în vedere faptul că păstrarea stării de sănătate a elevilor și a cadrelor didactice este prioritară, consiliile de administrație ale unităților de învățământ în care s-au înregistrat cazuri de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2, au transmis astăzi, 15 octombrie, către Inspectoratul Școlar Iași solicitarea de a primi avizul Inspectoratului Județean Iași și al Direcției de Sănătate Publică pentru: suspendarea cursurilor școlare în modalitatea „faţă în faţă” pentru câte o clasă din următoarele unități școlare – Liceul Tehnologic „Petru Poni”, Iași, Liceul Tehnologic „Victor Mihăilescu Craiu”, Belcești, structura structura Școala Primară Tansa, – și trecerea la activități online, au transmis autoritățile.

S-a decis suspendarea cursurilor școlare în modalitatea „faţă în faţă” pentru două clase de la Școala Profesională Dumești și trecerea la activități online și pentru cinci clase de la Colegiul Național „Mihail Sadoveanu” din Pașcani. În unitățile școlare menționate, s-au luat măsurile de izolare a cazurilor confirmate, igienizarea și dezinfecția spațiilor unităților școlare (clase, holuri, toalete) cât și reinstruirea personalului privind regulile de igienă personală.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentPopovici, regele cavourilor din Iaşi, şi-a tras monument funerar de mii de euro din ţepe
Articolul următorAntibiotice Iași: Unul dintre cele mai utilizate antibiotice în pandemie a câștigat licitația organizată de Comisia Europeană
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments