Un adolescent în vârstă de 14 ani a intrat în comă după o banală operație de apendicită

0
1384
Jonahtan Parlea

Tânărul a fost operat de apendicită joi la Spitalul Clinic „Căi Ferate” din Pașcani, însă la scurt timp după ce pacientul a intrat în sală medicii i-au anunțat pe părinți că băiatu a intrat în stop cardiorespirator și că trebuie transferat de urgență la Iași. Acesta a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul pentru Copii Sf. Maria și în prezent este în stare gravă la Secția de Terapie Intensivă.

Medicii de la Pașcani au declarat că băiatul a intrat în stop cardiorespirator la scurt timp după ce i-ar fi fost administrată anestezia.

Elicopterul SMURD a transferat un pacient de 14 ani de la Spitalul Clinic „Căi Ferate” din Pașcani către Spitalul „Sf. Maria” din Iași. Medicii de pe elicopterul SMURD l-au găsit pe adolescent în comă post resuscitare”, spune prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

A fost demarată o anchetă pentru a se vedea dacă adolescentul a intrat în comă din cauza unui posibil   șoc anafilactic de la substanțele folosite pentru anestezie sau din alte motive. Acum, toți prietenii lui Jonathan Pârlea fac un apel pe rețelele de socializare.

Jonathan Pârlea, are 14 ani și are mare nevoie ÎN ACEST MOMENT de rugăciunile noastre. Ieri a mers la spital pentru a fi operat de apendicită, DAR din cauze necunoscute încă, Jonathan a făcut infarct pe masa de operație. A fost resuscitat si apoi dus de urgentă la Spitalul  Sf Maria din Iași.  În acest moment creierul nu îi funcționează, fiind intrat în moarte cerebrală. Dumnezeu poate face o minune cu Jonathan AZI la Iași!

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments