Câteva sfaturi pentru a avea un birou perfect pentru muncă

0
82

Cu toții suntem de acord că un spațiu de lucru adaptat gusturilor și nevoilor noastre ne poate face mult mai productivi. Și a fi productiv este cu adevărat ceea ce ne interesează în munca și studiile noastre. Din acest motiv, alegerea unui birou confortabil este un aspect fundamental de luat în considerare în spațiul nostru de lucru.

Optimizarea spațiului nostru de lucru pe cât posibil este una dintre cheile pentru atingerea productivității. Să gestionezi cablurile, să iei măsurile potrivite, să ții cont de monitoarele pe care le folosești și, desigur, să alegi biroul ideal. Această ultimă sarcină poate deveni o odisee dacă nu luăm în considerare unele sfaturi

 

Pasul 1: cum vei utiliza biroul?

În funcție de utilizarea pe care o oferim biroului nostru, putem alege diferite caracteristici ale acestuia. Ce vrem să spunem prin asta? De exemplu, nu este același lucru să folosim biroul nostru pentru a juca pur și simplu jocuri pe calculator cu a lucra ore întregi pe computer, a citi cărți sau a scrie.

 

Birouri – oferte eMAG

Birourile cu dimensiuni mai mari oferă multe mai multe avantaje, cum ar fi susținerea confortabilă a brațelor, îmbunătățirea ergonomiei și spațiu pentru a întinde picioarele.

Un sfat: dacă avem mult spațiu în camera noastră, un birou în formă de L ne poate ajuta să obținem un spațiu suplimentar în care, pe lângă studiu sau lucru, putem lăsa gadgeturi sau obiecte importante pe care să le avem la îndemână.

 

Pasul 2: dimensiunile biroului

În funcție de spațiul pe care îl aveți, puteți opta pentru birouri mai mari sau mai mici. Dar a avea mult spațiu nu înseamnă să optezi pentru un birou mai mare, trebuie să te gândești și la aspectul practic.

Ca regulă generală, se poate afirma că o dimensiune standard ar putea fi de 120 × 75 cm. Pe birourile de aceste dimensiuni putem avea mult spațiu pentru a plasa lucruri precum cărți sau notebook-uri și chiar și alte dispozitive precum tablete sau laptopuri cu care lucrăm sau ne dorim să le avem la îndemână.

Spațiul din camera noastră poate limita dimensiunile biroului nostru. Prin urmare, dacă nu putem avea un birou atât de mare pe cât ne-am dori, vă recomandăm să optimizați spațiul la maxim, de exemplu prin eliberarea acestuia de cabluri.

 

Pasul 3: materialele biroului

Materialele din care e fabricat biroul sunt unul dintre aspetele care au legătură cel mai mult cu gusturile fiecăruia. În timp ce unii preferă lemnul, alții vor opta pentru materiale precum sticla sau metalul.

 

Birouri –vezi aici ofertele zilei

Este important să luăm în considerare caracteristicile fiecărui material în raport cu utilizarea pe care urmează să o oferim biroului nostru. Dar, din moment ce fiecare persoană este diferită, alegerea este a ta!

 

Pasul 4: creați spațiul de lucru ideal

Odată ce avem masa ideală de birou adaptată nevoilor noastre, este timpul să punem fiecare lucru la locul său. Computer, difuzoare, tastatură, veioză, rafturi pentru cărți, obiecte decorative etc. Organizarea tuturor elementelor poate fi o odisee, așa că vă recomandăm să vă inspirați din configurațiile deja create.

Unde să cauți inspirație? Mai întâi putem vizita magazinele de mobilă și putem vedea cum au creat-o deja. Dacă nu preferați să vă mișcați, ce modalitate mai bună decât a vă inspira de pe Internet, unde puteți consulta orice tip de fotografie de configurația care vă inspiră.

Mobilierul de birou este foarte important pentru a ne simți într-un mediu de lucru ideal. Deoarece nu funcționăm cu toții în același mod, alegerea unui birou este o chestiune personală, până la urmă.

5 1 vote
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments