Cum să te îmbraci cu stil, în sezonul rece

0
78

Sezonul rece devine o provocare pentru fiecare femeie, mai ales din punct de vedere vestimentar. Pentru că ai nevoie  să porți haine groase, confortabile, dar nu poți renunța la stil. Mergi la birou, la cumpărături, la întâlniri sau aniversări în familie sau cu prieteni apropiați, iar codul vestimentar nu îți permite să te îmbraci mereu cu jeans, geacă matlasată și bocanci. Așa că trebuie să te orientezi către cele mai rafinate dar și practice piese de îmbrăcăminte și încălțăminte.

Cum să-ți adaptezi ținuta de birou la anotimpul rece

Pentru că atunci când mergi la birou ai parte de două extreme de temperatură – puțin peste zero grade pe drum și minim 24 de grade în birou – trebuie să te îmbraci astfel încât să te simți confortabil în ambele situații. Poți alege, de exemplu, un pulover din cașmir, care păstrează căldura corpului dar nu te lasă să transpiri, o fustă midi, pe corp, din stofă de lână și o pereche de cizme din piele lungi, cu toc mediu. Găsești o varietate de modele aici www.fashiondays.ro/g/femei-/incaltaminte-cizme. Adaugă, pe deasupra, un palton din lână, într-o nuanță rafinată – camel, gri deschis sau chiar lila, o eșarfă din mătase cu imprimeu colorat și ai obținut o ținută cu stil și călduroasă.

Ce să porți când mergi la cumpărături

În mod normal, la cumpărături poți merge îmbrăcată confortabil – jeans, pulover, bocanci, geacă și un fes șic, dacă ai de alergat între magazine. Însă, dacă vrei să fii remarcată pentru stilul vestimentar chiar și în această situație, încearcă o ținută modernă și cool. De exemplu, ai grijă la modelul de jeans. Poartă unii high-ankle, din denim negru, ușor prespălat, o maletă într-o culoare de toamnă – bordo, olive, muștar – și adaugă o jachetă stil parka, îmblănită și o pereche de botine Chelsea sau bocanci. Dacă nu ai astfel de piese de încălțăminte în garderobă, acum e momentul să-ți upgradezi colecția cu noi modele. De Black Friday ai reduceri substanțiale la încălțămintea de iarnă pe Fashion Days.

Cum să te îmbraci la petrecerile restrânse

Urmează o perioadă plină de sărbători și reuniuni în familie sau cu prietenii. Chiar dacă mergi în vizită, acasă la părinți sau rude, păstrează stilul festiv prin ținută. Poți miza pe o rochie din lână fină, pe corp, pe care să o porți cu o curea subțire în talie și o pereche de botine cu toc. Pe deasupra poți alege o capă amplă, din stofă de lână care este, în egală măsură, elegantă și călduroasă.

Așadar, posibilitățile sunt nelimitate, indiferent de anotimp. Important este să știi cum să alegi hainele și încălțămintea și cum să le combini ca să poți întâmpina sezonul rece cu stil.

5 1 vote
Article Rating


Articolul precedentPSD Iași intră în campanie cu deviza: „Fără blaturi, fără înțelegeri de culise! Responsabilitatea noastră sunt ieșenii”
Articolul următorCARANTINA PARTIALA IN ROMANIA! Iohannis anunță noi restricții: Se închid toate școlile, circulația restricționată , magazinele noaptea închise după ora 21.00, începând de luni
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments