Lista odraslelor de politicieni care viseaza la un loc caldut in viitorul Parlament

0
270

La alegerile parlamentare din 6 decembrie, mai multi copii de politicieni se regasesc pe locuri eligibile pentru un post de deputat sau senator.

Elena Basescu, fiica cea mica a fostului presedinte Traian Basescu, va candida din partea PMP pentru un loc de deputat la Constanta. Ea sustine ca va promova in Parlament interesele famililor monoparentale, spunand ca, prin rolul ei de mama singura a trei copii, a capatat „o dimensiune diferita a societatii”.

„Aceasta candidatura in judetul Constanta este o candidatura in numele tatalui meu. Imi doresc, la randul meu, sa dau si eu Constantei un marinar, pe baietelul meu Traian Junior. Deocamdata, are doar 5 anisori, insa este atat de pasionat de ceea ce ii povesteste bunicul lui despre intamplarile pe mare, adaptate pe intelesul lui, desigur. Junior este foarte pasionat de barcute si de vaporase”, a declarat Elena Basescu.

Pe locul trei la Suceava, considerat eligibil la Camera Deputatilor, PSD l-a impus pe Vlad Popescu, liderul PPU-SL sector 5 Bucuresti si fiul controversatului Cristian Popescu Piedone.

Primarul municipiului Falticeni, Catalin Coman, vicepresedinte al organizatiei judetene PSD Suceava, s-a declarat revoltat de impunerea de la centru a lui Vlad Popescu, fiul lui Cristian Popescu Piedone, pe un loc eligibil pe listele PSD din Suceava.

„Sunt foarte dezamagit in primul rand de listele pe care le-am vazut in presa. Total atipic si total nestatutar pentru ca in cadrul organizatiei judetene nu s-au discutat aceste liste decat in ordinea alfabetica, in totala bataie de joc pentru statutul si pentru membrii acestui partid”, a declarat Coman pentru News Bucovina.

El spune ca nu este posibil ca organizatia judeteana sa aiba o lista de candidati care vine de la Bucuresti cu niste persoane pe care, in parte, nici nu le cunoaste si ca „este o premiera de la Revolutie si pana acum ca o lista cu parlamentari sa nu le fie adusa la cunostinta membrilor de partid si sa fie impusa”.

0 0 votes
Article Rating


SURSĂziare.com
Articolul precedentGaina batrana face supa buna? De ce barbatii prefera femeile mai in varsta la pat
Articolul următorDraga Olteanu Matei a murit. Actrița era internată de câteva zile în stare gravă la Iași
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments