Programul de dezinfectare a străzilor va continua pe timpul nopții

0
61

Salubris SA continuă activitatea de dezinfectare a străzilor cu substanțe pe bază de hipoclorit de sodiu, în intervalul orar 24.00 – 4.00. Mai multe străzi din municipiul Iași vor fi dezinfectate, inclusiv piețele agroalimentare. Programul de dezinfectare a străzilor, trotuarelor și aleilor care nu sunt încadrate ca spații verzi cu dezinfectanți pe bază de hipoclorit de sodiu are loc zilnic, în intervalul orar 24.00 – 4.00. Programul de dezinfectare completează programul normal de spălare a străzilor, trotuarelor și aleilor cu apă și, după caz, detergent.

Astăzi, 10 noiembrie, vor fi dezinfectate străzile Vișan, Plopii Fără Soț și Libertății, șoselele Bucium și Bârnova, bulevardul Poitiers, axa Nicolina – CUG și fundacul Păun, precum și arterele rutiere din cartierul Frumoasa. De asemenea,  piețele agroalimentare Păcurari, Nicolina, CUG, Alexandru cel Bun și Dacia vor fi dezinfectate zilnic, au transmis reprezentanții Primăriei Municipiului Iași.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentSerban Nicolae si Carmen Dan au blocat „Fara penali in functii publice” in Comisia Juridica. USR: „Au refuzat sa o includa pe ordinea de zi”
Articolul următorVladimir Găitan și filmul cenzurat de comuniști. Ce s-a întâmplat: de ce l-au interzis
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments