Raluca Pastramă, mesaj tăios după despărțirea de Pepe

0
306

Divorțul anului în showbizul românesc. Raluca Pastramă, mesaj tăios după despărțirea de Pepe: „Uneori suntem testați pentru a descoperi punctele noastre forte”. Ce se întâmplă, acum, între cei doi.

Raluca Pastramă, mesaj tăios după despărțirea de Pepe

Pepe și Raluca Pastramă divorțează. Acest anunț a șocat pe toată lumea din România, pentru că cei doi păreau foarte fericiți împreună și formau tabloul perfect de familie, alături de cele două fetițe ale lor, Maria și Rosa.

Bruneta locuiește de trei săptămâni la mama sa, alături de cele două fetițe ale lor. Spre deosebire de Pepe, care a făcut anunțul public printr-un clip urcat pe contul său de Youtube, în care a explicat de ce divorțează și cine a avut această inițiativă, Raluca a preferat să rămână discretă în declarații și nu a vrut să comenteze mult acest subiect.

Cu puțin timp în urmă, Raluca Pastramă și-a surprins admiratorii de pe Instagram. Soția lui Pepe a pus un instastory care lasă de gândit și care, clar, are legătură cu momentele dificile prin care trec acum ea și Pepe.

„Uneori suntem testați nu pentru a ne arăta punctele slabe, ci pentru a descoperi tăria / punctele noastre forte”, este mesajul postat de Raluca Pastramă la InstaStory.

Acum o săptămână, reporterii de la Cancan au surprins-o pe Raluca, în timp ce își plimba fetițele prin parc. Bruneta nu a dat multe detalii privind divorțul ei de Pepe, ci doar a confirmat că locuiește în casa părintească:

„Stăm acum la părinți. Nu vreau să comentez mai mult. Stăm la părinți și acum mergem la grădiniță”, a mărturisit Raluca Pastramă pentru Cancan.ro.
Ce gest a făcut Pepe pentru fetițele lui, după ce le-a spus că divorțează de mama lor

Chiar dacă cele două fetițe vor locui cu mama lor, Pepe vrea să fie conectat în permanență la tot ce fac Maria și Rosa. Pentru că vrea să fie implicat cât poate de mult în viața celor două fiice ale sale, artistul le-a cumpărat telefoane mobile, ca să le poată suna la orice oră. Mai mult, Maria și Rosa îl sună și ele pe tati foarte des, ca să-i audă glasul.

„Le-am cumpărat telefoane și acum mă sună încontinuu cu video. Dacă mă sună ele, nu am cum să nu răspund. Las totul și vorbesc cu ele. Și azi m-au sunat de câteva ori”, a spus Pepe.

Ca orice tată conștiincios, Pepe dovedește că nimic nu-l va ține departe de fetițele lui, chiar dacă el și mama copiilor nu mai formează un cuplu.

0 0 votes
Article Rating


SURSĂimpact.ro
Articolul precedent50.000 de țigarete au fost confiscate de polițiști în Târgu Frumos
Articolul următorIuliana Rățoi, medic, candidat PRO România la Camera Deputaților: 12 întrebări în al 12-lea ceas pentru guvernanții liberali
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments