Un polițist a salvat viața unui barbat care a căzut în lacul de acumulare CUG

0
90

A fost necesară intervenția mai multor persoane pentru a salva viața unui bărbat care a căzut în lacul de acumulare CUG. Totul s-a petrecut în jurul orei 23.00 când un polițist a fost informat de către o femeie despre faptul că o persoană riscă să se înece.

Colegul nostru, poliţist în cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi, fiind în timpul liber şi deplasându-se cu maşina personală a observat o femeie, care părea agitată. A oprit şi a întrebat-o dacă s-a întâmplat ceva, moment în care aceasta i-a arătat în lacul de acumulare din capăt CUG un bărbat care solicita ajutor, existând riscul să se înece. Imediat, poliţistul a intervenit pentru a ajuta bărbatul, iniţial ţinându-l pentru ca acesta să nu se scufunde, iar apoi l-a legat cu o sfoară dată de un cetăţean, astfel încât să rămână la suprafaţa, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Ulterior, au ajuns la faţa locului reprezentanţii I.S.U. care au preluat bărbatul şi l-au transportat la o unitate medicală, pentru acordare de îngrijiri medicale. Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi transmite felicitări poliţistului pentru implicare şi spiritul de iniţiativă de care a dat dovadă.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments