VIDEO Focuri de ARMA in centrul Vienei. O persoana ar fi murit si un politist a fost ranit in schimbul de focuri din preajma unei sinagogi

0
146

Mai multe persoane au fost ranite luni seara, 2 noiembrie, intr-un schimb de focuri in centrul Vienei, a anuntat politia austriaca pe Twitter, dupa ce o publicatie a scris despre un atac la o sinagoga, transmite Reuters.

„Au fost trase focuri de arma in centrul orasului – sunt persoane ranite – stati departe de locurile publice si de transportul public”, a anuntat politia pe Twitter.

Publicatia Kronen Zeitung a relatat ca atacul a avut loc pe o strada unde se afla cea mai importanta sinagoga din Viena.

Kronen Zeitung si o alta publicatie au scris ca au fost trase focuri de arma intr-o piata din apropiere, Schwedenplatz.

Redactorul sef al ziarului Falter a afirmat ca o persoana a fost ucisa, citandu-l pe ministrul de Interne, care nu a fost disponibil imediat pentru comentarii/

Un ofiter de politie a fost impuscat si ranit in centrul Vienei, anunta agentia APA, citandu-l pe ministrul de Interne. Un suspect ar fi fost arestat, potrivit Reuters. Pe de alta parte, AFP scrie ca unul dintre atacatori „ar fi murit, altul pe fuga”, a declarat Ministerul de Interne, citat de agentia de presa austriaca APA.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments