3 Autohaus-uri din Germania unde găsești mașini îngrijite

Dacă te-ai hotărât să-ți cumperi o mașina second hand și ai la dispozitie ceva timp liber, bani cash sau posibilitatea accesării unei rate și ești dispus să faci o mică plimbare până în Germania, atunci ar fi bine să începi căutările pe site-urile celor mai cunoscute autohaus-uri.

0
644

Aici găsești o gamă variată de autovehicule la prețuri pentru toate buzunarele. Avantajele achiziționării unui vehicul dintr-un astfel de centru sunt oferite de acreditările Tuv (varianta RAR din România) sau Dekra precum și garanția primită pentru bunul cumpărat.

Marea lor majoritate se află într-o stare foarte bună, dispun de carte service cu istoricul mașinii și o verificare foarte atentă. Tot aici ai siguranța că vei cumpăra o mașină fară intervenția samsarilor din România asupra kilometrilor înregistrați în bord. Timpul în care sunt gata toate documentele noii achiziții este și el de invidiat, aproximativ o oră.

Autohaus-urile sunt împărțite în trei categorii

Primul tip este dedicat persoanelor care vor mașini ieftine dar cu o vechime mai mare de anul 2010 și care se află într-o stare bună.

Al doilea tip este cel dedicat maşinilor cu o vechime între anii 2011 și 2016, cu aproximativ 150.000-180.000km reali și 2-3 proprietari, cu posibile reparații efectuate în propriile servce-uri la cele mai înalte standarde și cu garanția că au fost montate numai piese noi. Dacă te-ai hotărât la o astfel de mașină primești inspecția tehnică nouă și posibilitatea achiziţinarii contra cost o garanție valabilă de la 6 pana la 12 luni.

Cel de al treilea tip de autohaus vine cu mașini care au o vechime maximă pană la 3-4 ani și cu un număr relativ mic de km, între 40.000 și 70.000. Aici nu ai “ghinionul” să cumperi mașini care au fost daune sau care au avut mai mult de doi proprietari. Garanția este inclusă în prețul achitat și poate ajunge pănâ la doi ani. Mai jos găsești câteva astfel de centre:

AUTO PARK GmbH & KG
Îi găsesti la Adresa Ortenauer str.1 77767 Appenweier : email – [email protected]
Auto Park Russelsheim
Adreasa Amkglerheim 13, 65428 Russelsheim am Main
Tel +496142174060
Auto Park Rath GmbH
Adresa Oberhausener str. 2, 40472 Dusseldorf
Tel +49211965050

5 1 vote
Article Rating


SURSĂstiridirecte.ro
Articolul precedentNegocierile s-au blocat dupa 2 ore, marul discordiei este functia de presedinte al Camerei Deputatilor
Articolul următorZile libere de Crăciun și Revelion 2021. Cât va dura, de fapt, mini-vacanța de sărbători
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments