Ce salarii au angajații de la Loteria Română. Sunt printre cei mai bine plătiți bugetari

0
1691

Când spui Loteria Română automat te gândești la câștiguri uriașe. De asta au parte și angajații companiei, nu doar cei care dau lovitura și nimeresc numerele câștigătoare.

Puțini știu că Loteria Română este una dintre cele mai profitabile companii de stat, cu aproximativ 2600 de angajați. Iată ce salarii și ce beneficii au angajații.

Ce salariu are un angajat la Loteria Română

Salariul minim de bază brut este de 2.500 de lei, începând din data din 1 noiembrie 2020. La acesta se adaugă un spor de vechime între 5 și 25% din salariul de bază, tichete de masă în valoare de 20 de lei/zi lucrată, dar și vouchere de vacanță.

În plus, angajații Loteriei Române mai au și alte beneficii: spor de casierie, de noapte sau de ore suplimentare. Nu sunt uitate nici sărbătorile. Astfel că angajații se bucură de prime de Paște, de Crăciun, de ziua femeii și chiar și a bărbatului.

Spre exemplu, un angajat comercial angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de 16 ani, primește în 2020 un salariu lunar de 3.500 de lei, la care se adaugă tichete de masă în valoare de 300 de lei, potrivit undelucram.ro.

Citește și: Ce a putut face un sucevean cu premiul cel mare la Loto 6/49. Vecinilor nu le-a venit să creadă: „A fost ciudat cum a reacţionat”

Cum te angajezi la Loteria Română

Dacă vă interesează un loc de muncă la Loteria Română ar trebui să verificați periodic site-ul oficial al companiei , la secțiunea Carieră. Există anunțuri cu posturile disponibile, precum și condițiile pe care trebuie să le bifeze angajații.

Spre exemplu, pentru fucția de operator gestionar loto, angajatul trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

  • are cetăţenia românâ şi domiciliul în România ;
  • cunoaşte limba română, scris şi vorbit;
  • are vârsta minimă prevăzută de lege pentru funcţia scoasă la concurs (21 ani);
  • are capacitate deplină de exerciţiu;
  • are o stare de sănătate corespunzătoare funcţiei pentru care se candidează, atestată pe bază de examen medical de specialitate;
  • îndeplineşte condiţiile de studii prevăzute de lege pentru funcţia scoasă la concurs;
  • nu are antecedente penale care ar face-o incompatibilă cu exercitarea funcţiei, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea;
  • nu i-a fost desfăcut contractul individual de muncă pentru motive disciplinare în ultimii 5 ani.
4 3 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments