Cele mai bune pijamale damă de iarnă de care ai nevoie acum că-i frig

0
495

Petrecem aproximativ o treime din viața noastră dormind, așa că de ce nu ne-ar păsa ce purtăm în timp ce o facem? Și acum ceasurile s-au dat înapoi și este întuneric când ajungem acasă de la serviciu sau chiar în timp ce lucrăm de la distanță, foarte puține lucruri ne împiedică să stăm toată ziua în pijamale.

De asemenea, să recunoaștem, unele pijamale de damă sunt prea frumoase pentru a le purta doar în pat, așa că am putea la fel de bine să profităm la maximum de ele.

Din fericire pentru noi, această perioadă ne permite să purtăm pijamale damă, chiar avem nevoie de ele, pentru a ne încălzi. Pentru majoritatea dintre noi, asta înseamnă mâneci lungi și materiale mai groase. Așadar, vrem ceva elegant, durabil și cel mai important, confortabil.

Iată care sunt cele mai bune materiale de pijamale damă pe care le poți purta iarna.

Lână

Lana este o fibră naturală care ajută la menținerea căldurii purtătorului chiar și atunci când materialul este ud. Factorul de căldură al lânii, combinat cu rezistența sa naturală la flacără, îl face o alegere ideală pentru pijamale damă, dar nu numai, fiind potrivit și pentru bebeluși sau sugari.

Pijamalele din lână sunt disponibile pentru orice grupă de vârstă și pot fi confecționate din flanelă din lână țesută sau din țesătură din lână tricotată. Pijamalele din lână sunt, de obicei, mai scumpe decât omologii lor sintetici sau din bumbac, dar vor rezista o viață întreagă atunci când sunt îngrijite corespunzător.

Flanel

Flanela este o cârpă țesută din bumbac și este adesea folosită pentru a face pijamale pentru toată lumea, de la bebeluși și copii mici până la adulți vârstnici. Flanela este de obicei disponibilă în diferite densități. Cu cât țesătura este mai strânsă, cu atât va fi mai călduroasă.

Când vine vorba de pijamale damă, flanela foarte densă și grea este mai caldă decât țesătura subțire din flanelă. Ca atare, probabil că vei dori să simți sau să vezi materialul înainte de a te baza pur și simplu pe o descriere unde scrie „flanelă”. Îmbrăcămintea de flanel este disponibilă pe tot parcursul anului și este adesea populară în toate cele patru sezoane.

Mătase și bumbac

Bumbacul nu este întotdeauna țesut în flanelă, iar anumite tipuri de pijamale din bumbac pot fi destul de călduroase, mai ales dacă sunt purtate pentru a sta strâns pe corp. Mătasea este o altă fibră naturală ușoară, dar caldă, și este adesea cea mai bună pentru a reține căldura atunci când este țesută într-o țesătură tricotată termic.

Mătasea este de obicei un excelent izolator, dar poate fi costisitoare. Bumbacul este aproape la fel de călduros ca mătasea atunci când este țesut într-o țesătură termică și este de obicei o opțiune mai accesibilă.

Lână sintetică

Lâna sintetică, un material sintetic cunoscut pentru moliciune, este adesea folosită pentru a face pijamale de damă călduroase. Ea menține purtătorii calzi, în parte, datorită modului eficient în care elimină umezeala de pe piele, deoarece păstrează căldura corpului.

5 1 vote
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments