Cele mai bune seturi Lego Ninjago

0
855

Lego Ninjago a fost prezentat inițial tuturor iubitorilor de Lego prin serialele TV cu același nume. Chiar dacă nimeni nu se aștepta la un succes atât de mare, a devenit extrem de popular într-un singur an. De aceea, Lego a decis să proiecteze seturi cu această temă, seturi Ninjago care au prins succes printre fanii serialului.

 

Colecția Lego Ninjago este inspirată din miturile și cultura din Asia de Est, cu sate tradiționale asiatice, îmbrăcăminte și multe altele. În aceste modele, dragonii sunt o temă populară, așa că iată cele mai bune seturi Lego Ninjago cu dragoni:

Lego Ninjago Empire Dragon 71713

Acest kit de construcție Lego este format dintr-un dragon și trei minifigurine ale lui Digi Jay, Digi Lloyd și Unagami. Figura dragonului are 5” înălțime, 15” lungime și 5” lățime. Este de culoare neagră, cu detalii de albastru și portocaliu. Acest kit de jucărie ninja este format din 286 de piese, deci este distractiv de jucat și construit, chiar și pentru copiii mai mici. Este setul Lego perfect pentru recreerea scenelor de luptă din serialul Lego Ninjago.

Lego Ninjago Jay’s Cyber ​​Dragon 71711

Acest kit de construcție conține un dragon tehnic, care are arme încorporate în membre și încă 5 minifigurine. Acest dragon este făcut astfel încât să puteți juca cu el – îi puteți muta coada, capul și chiar aripile. În plus, puteți trage rachetele care sunt încorporate în corp. Este puțin mai complicat de construit decât setul de mai sus, deoarece are mai mult de 500 de piese, însă mulți copii se vor bucura de această jucărie de acțiune Lego Ninjago.

Lego Ninjago Castle of Forsaken Emperor 70678

Realizat pentru a recrea bătălia dintre ninja și Împăratul de Gheață, acest kit este perfect pentru copiii mai mari. Construiți setul format din 1218 bucăți și veți obține Castelul Împăratului părăsit cu Dragonul de gheață interzis și minifigurine. Dragonul are 5” înălțime, 14” lungime și 20” lățime și reprezintă visul tuturor fanilor Lego Ninjago. Pot fi mișcate toate părțile dragonului. Pe de altă parte, castelul are, de asemenea, multe funcții, cum ar fi camera tronului, unde castelul se deschide și dezvăluie tronul sau închisoarea cu ușă de deschidere, acționată de pârghie. Bonusul acestui kit de construcție este, de asemenea, simulatorul de tornadă, care permite recreerea luptelor cu tehnica de luptă a tornadelor.

 

 

Lego Ninjago Legacy The Ultra Dragon 70679

În acest set Lego, veți găsi un dragon de o dimensiune neașteptată. Acest balaur este format din mai mult de 900 de piese și are 7″ înălțime, 21″ lungime și 17″ lățime. Dimensiunea nu este singurul lucru care vă va surprinde. Are 4 capete, fiecare având câte un shooter și are, de asemenea, coadă care se mișcă și aripi desfășurate. Dragonul are cabină dublă, astfel încât pot fi așezate două figurine, în același timp. Există, de asemenea, un mâner, deci este posibil să vă jucați extensiv cu dragonul și să recreați luptele ninja împotriva lordului Garmadon.

Lego Ninjago Legacy Golden Dragon 70666

Dragonul de Aur este unul dintre cele mai faimoase modele, deoarece a fost prezentat în bătălia finală dintre Golden Ninja Lloyd și Overlord, în emisiunea TV Ninjago. Acest kit de construcție este format din 171 de piese care conțin Dragonul de Aur și 3 minifigurine. Modelul are posibilitatea de a se deplasa cu toate părțile corpului și, în plus, există un pistol ascuns în gura dragonului, care în serial poate scuipa foc. Am recomanda acest set chiar și copiilor mai mici, deoarece este destul de ușor de construit.

Lego Ninjago Legacy Kai’s Fire Dragon 71701

Setul final al acestui articol este pentru cei mai tineri (de la vârsta de 4 ani și peste). Este fabricat doar din 81 de piese și este potrivit pentru toți copiii de la vârsta de 4 ani. Acest set de jucării de dragon conține Dragonul de Foc al lui Kai, două minifigurine: Kai și Lord Garmadon și un mic templu de foc. Cu acest set puteți recrea toate bătăliile dintre Kai și Lord Garmadon din sezonul 1 al seriei TV Lego Ninjago. Puteți recrea acest kit de construcție într-o mare varietate de bătălii. Este perfect pentru a dezvolta imaginația, în special a kiturilor preșcolare și ar fi un cadou perfect pentru ei.

5 1 vote
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments