Florin Călinescu s-a mutat la țară: „Am 83 de găini, 5 porci şi 42 de bibilici”

Florin Călinescu a lăsat în urmă Capitala s-a retras în casa părintească din județul Argeș. A ales liniștea în vremuri de pandemie, însă nu are timp deloc să se plictisească, căci deține o adevărată fermă, cu zeci de animale.

0
589
Florin Călinescu

Viața de la țară se pare că-i priește de minune și își aduce aminte cu nostalgie de vremurile copilăriei, după cum a mărturisit chiar el. Juratul de la „Românii au talent” a tras obloanele restaurantului pe care îl deține în Capitală din cauza pandemiei de coronavirus și s-a retras în comuna Babana, din județul Argeș.

Florin Călinescu deține o fermă impresionantă

Actorul în vârstă de 64 de ani bucură de natură, de animale, dar și de casa în casa în care a copilărit. Se ocupă de gospodărie, de animale și gătește și nu ezită să arate acest lucru pe contul lui de Instagram.

„În comuna Băbana s-a născut tata şi aici mi-am petrecut o bună parte a copilăriei. Ocupat cu viaţa la ţară, am mai slăbit. Am o gospodărie cu multe animale: 83 de găini, 5 porci de Bazna, doi băieţi şi trei fete, 42 de bibilici, 9 gâşte, doi câini lupi şi doi Schnauzeri pitici. Am avut şi capre cu iezi, dar iedul s-a făcut mare şi l-am dat pentru că se ţinea de rele”, a spus vedeta, potrivit click.ro.

A lăsat Capitala pentru casa părintească

El s-a născut la Timișoara, însă a copilărit pe ulițele din Babana, în casa bunicilor din partea tatălui. Atunci când nu are filmări sau alte proiecte, se retrage în casa care îi trezește multe amintirid in copilărie.

„Cu trecerea vremii, mă gândesc la multe lucruri din copilărie. De exemplu, de ce nu mai e zăpadă şi loc de săniuş. Noi ne dădeam cu sania aproape de casă şi aveam grijă doar să nu treacă vreo maşină. Şi nici nu prea treceau maşini pe atunci. (..) Mai vedeţi copii care se joacă, de dimineaţă până seară, până la leşin, «Lapte gros» sau «Leapşa»?! Acum bucuria e un laptop, o tabletă”, a mai spus actorul.

1.5 2 votes
Article Rating


SURSĂstiridirecte.ro
Articolul precedentCe este un recuperator de căldură și cum se folosește
Articolul următorSilviu Prigoană spune adevărul despre relația tumultoasă cu Adriana Bahmuțeanu! De ce se întorcea ea mereu la el
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments