Spitalul Regional de Urgență, prioritar pentru municipalitate

0
128

Ministerul Sănătății a demarat procedurile de achiziții publice pentru achiziționarea serviciilor de proiectare, asistență tehnică, verificare tehnică de specialitate, informare, publicitate și audit financiar. De asemenea, primarul Mihai Chirica a solicitat includea în procedura de evaluare a unor experți cooptați din cadrul municipalității ieșene.

Mă preocupă permanent cum evoluează proiectul Spitalului Regional de Urgență de la Iași. Am purtat o corespondență cu Ministerul Sănătății și am nominalizat o echipă de experți care va lucra împreună cu specialiștii de la București pentru evaluarea ofertelor venite pentru acest spital. Sunt depuse patru oferte, care au intrat deja în evaluare. Pe măsură ce lucrurile vor căpăta concretețe, vom face echipă cu reprezentanții Consiliului Județean pentru Autostrada Moldovei și pentru alte proiecte prioritare, a afirmat primarul Mihai Chirica.

Persoanele nominalizate pentru evaluarea tehnică, financiară și juridică vor elabora procese verbale și rapoarte de evaluare, care sunt consultative pentru comisia de evaluare stabilită de minister, pentru fiecare procedură de achiziție în parte. Acestea vor lucra în regim „la distanță”, asigurând confidențialitatea datelor și informațiilor puse la dispoziția acestora.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentTehnologizarea învățământului ieșean. Elevii de la Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri” Iași au parte de lecții moderne și interactive
Articolul următorPNL Iași a validat 50 de membri noi
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments