Dosare penale pentru cei care se urcă la volan fără a avea permis de conducere

0
89

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Paşcani, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe raza comunei Lespezi, au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism. Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui tânăr, de 19 ani, din judeţul Suceava, iar din verificările efectuate a rezultat faptul că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. De asemenea, în auto poliţiştii au identificat un tânăr, de 20 ani, proprietarul autoturismului, care ar fi ştiut că şoferul nu deţine permis de conducere şi totuşi i-ar fi încredinţat autoturismul pentru a-l conduce, au transmis reprezentanții IPJ.

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Paşcani, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe raza comunei Sireţel, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism. Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui tânăr, de 22 ani, din judeţul Timiş, iar din verificările efectuate a rezultat faptul că acesta avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. De asemenea, întrucât emana halenă alcoolică, şoferul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentPrimarul Mihai Chirica: „Ar fi nevoie de cel puţin șase luni pentru a putea vaccina măcar 60% din populaţia vulnerabilă”
Articolul următorCostel Alexe a fost la primele audieri la DNA
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments