Karina Maisha, fiica lui Mihai Gâdea, vacanta spectaculoasa impreuna cu parintii în Dubai. Fiica de 18 ani a lui Mihai Gâdea surprinsă în ipostaze neașteptate. Ce făcea aceasta, de fapt în Dubai

0
764

Mihai Gâdea a ales să-și petreacă vacanța de iarnă în Dubai, alături de familie și prieteni. Cea care a impresionat, însă pe toată lumea prin prezența ei a fost Karina Maisha, fiica celebrului realizator TV, care a împlinit în luna august 18 ani.

 Tânăra este extrem de frumoasă și este pasionată de muzică, fotografie și modă. Până nu demult, ea avea contul de Instagram, k.swrold, privat, dar de câteva zile l-a făcut public, astfel că de acum toată lumea îi poate vedea postările extrem de incitante.

Astfel am aflat că vacanța de iarnă și-a petrecut-o în Dubai și că îi plac senzațiile tari. Aceasta a fost într-un safari și a postat imagini de acolo, afișând un zâmbet larg, semn că i-a plăcut expediția. Însă Karina nu a fost singură, ci însoțită de părinții ei  și de alți prieteni.

Karina Gâdea, în Dubai, experimentând senzații tari în deșert/ Sursa foto: Instagram k.sworld

Noaptea dintre ani și-au petrecut-o toți într-o locație inedită din Dubai, iar Karina cu siguranță a atras atenția tuturor cu ținuta ei superbă, o rochie unică de culoare aurie, în care arăta ca o adevărată prințesă. Mihai Gâdea a postat și el imagini împreună cu fiica lui, de care este în mod cert foarte mândru.

Karina Maisha Gâdea a impresionat pe toată lumea cu vocea ei

Ceea ce puțini probabil își mai amintesc este că fiica celebrului realizator tv a fost în prim plan în urmă cu patru ani, după ce aceasta a lansat un videoclip, o piesă la un cover, Somewhere only we know. Toată lumea a fost impresionată de vocea ei extrem de clară și suavă și de modul în care Karina trăiește muzica, reușind să transmită foarte bine emoțiile pe care le trăiește.

Karina, de Revelion în Dubai/ Sursa foto: Instagram K.sworld

De altfel, aceasta are de unde să moștenească talentul, întrucât atât tatăl ei, Mihai Gâdea, cât și bunicii ei au voci foarte frumoase. Foarte mulți i-au recomandat atunci să urmeze acest drum al muzicii pentru că este extrem de talentată. Chiar dacă în ultimii ani nu a mai scos nicio piesă, dedicându-se total școlii, nu este exclus să o vedem în curând pe Karina, care acum are 18 ani, revenind pe piața muzicală. Cu siguranță se va bucura de mult succes, întrucât are toate ingredientele necesare ca să reușească în această industrie.

Extrem de frumoasă și creativă, tânăra a apărut la petrecerea de Revelion într-o ținută inedită, în care a arătat superb, o rochie aurie, cu un design unicat. Ea a postat mai multe fotografii din vacanța de vis pe contul ei de Instagram, k.sworld. Mai mult decât atât, contul ei este bogat în postări foarte incitante, care i-au adus deja multă popularitate pe celebra rețea de socializare.

„La mulți aaaaaaaaannnnnniiiiiiiiiiii tuturor!!!!!!!!! Să aveți un an fericit, cu multe bucurii, cu sănătate și tot ce vă doriți!”, le-a urat și Mihai Gâdea tuturor românilor pe pagina lui de facebook, alături de o fotografie cu frumoasa lui fiică.

Detalii mai puțin știute despre Karina Maisha Gâdea

Numele Karina Maisha nu a fost ales la întâmplare de Mihai Gâdea și Agatha Kundri, părinții ei. Karina înseamnă „dulceață”, iar Maisha, „plin de viață”, într-un dialect african. Și exact așa este și frumoasa adolescentă, care este pasionată de muzică, fotografie și modă, iar asta se vede cu ușurință din postările ei de pe Instagram.

Karina Gâdea a impresionat pe toată lumea cu ținuta ei de Revelion/ Sursa foto: Instagram k.sworld

În urmă cu patru ani, când avea doar 14 ani, Karina a scos un videoclip, o piesă la un cover, Somewhere only we know. Toți cei care au ascultat-o au fost impresionați de vocea ei extrem de clară și suavă și de modul în care aceasta trăiește muzica, reușind să transmită foarte bine emoțiile pe care le trăiește.

De altfel, Karina Maisha are de unde să moștenească talentul imens, întrucât atât tatăl ei, Mihai Gâdea, cât și bunicii ei au voci foarte frumoase. După ce a scos acel cover superb, mulți i-au recomandat să urmeze acest drum al muzicii pentru că are enorm de mult potențial. Chiar dacă în ultimii ani nu a mai scos nicio piesă, dedicându-se total școlii, nu este exclus să o vedem foarte curând pe Karina revenind pe piața muzicală și cucerind publicul cu piese proprii. Cu siguranță se va bucura de mult succes, întrucât are toate ingredientele necesare ca să reușească în această industrie.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentCe consecinte pot avea loc dacă nu schimbi furnizorul de energie electrică din ianuarie 2021?
Articolul următorDetalii inedite si neștiute despre soprana Maria Macsim Nicoară. Beatrice Rancea rupe tăcerea
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments