Tudorel Toader mai are si amintiri: „Am fost supus la un mic santaj de baronul PSD, Marian Oprisan” a scris pe Facebook, fostul Ministru al Justitiei

0
185

Fostul ministru al Justitiei din guvernarea PSD, Tudorel Toader, scrie pe Facebook despre un mic „santaj” la care sustine ca ar fi fost supus de baronul PSD Marian Oprisan, fost presedinte al Consiliului Judetean Vrancea.

Era perioada in care liderii si baronii PSD doreau promovarea prin OUG a legislatiei de gratieri si amnistie si pentru modificarea Codului penal si a Codului de procedura penala.

Tudorel Toader era, la vremea respectiva, in ultima sa perioada de mandat la conducerea Ministerului Justitiei. Faptul ca nu a promovat OUG-urile solicitate de Oprisan nu il absolva cu nimic de la vinovatia colectiva a guvernarii PSD de a distruge mare parte din legile Justitiei.

Mesajul postat de Tudorel Toader:
aprilie 2019!
mesaj telefonic primit de la Marian Oprisan:

„Domnule ministru, va rog sa nu va suparati, vreau sa stiti de la mine. Astazi avem CEX si voi cere revocarea dvs din functie. Nu ati promovat OUG pentru gratiere si amnistie, nu ati promovat OUG pentru modificarea Codului penal si a Codului de procedura penala. Asa nu mai putem continua.” A procedat intocmai!


0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments