Un tânăr de 19 ani din Iași este cercetat pentru că a intrat pe contul de socializare al unei fete. Acesta ar fi șantajat-o pe victimă că îi va distribui fotografiile compromițătoare

0
117

Intrarea pe conturile personale ale unei persoane atrage cu sine răspunderea penală a faptașului. Un tânăr de 19 ani din Iași a fost reținut de către polițiști pentru că ar fi spart contul unei fete și ar fi șantajat-o că îi va distribui fotografiile compromițătoare dacă nu îi va da o anumită sumă de bani. Victima a sesizat poliția iar acum tânărul este cercetat.

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 1 Poliţie Iaşi au identificat un tânăr de 19 ani, din municipiul Iaşi, bănuit de comiterea infracţiunilor de şantaj, acces ilegal la un sistem informatic şi violarea secretului corespondenţei. Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că la data de 28 septembrie, acesta ar fi accesat fără drept contul unei tinere, de pe o reţea de socializare, iar ulterior i-ar fi transmis acesteia un mesaj prin care i-ar fi solicitat bani pentru a nu distribui fotografii compromiţătoare în care ar fi apărut aceasta, a transmis IPJ Iași.

La data de 11 ianuarie, poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa tânărului, acesta fiind condus la audieri. În baza probatoriului administrat în cauză, tânărul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iaşi și va fi prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentDonatorii de sânge și plasmă vor primi încontinuare tichetele valorice
Articolul următorAccident mortal la ieșirea din localitatea Mircești. O femeie și-a pierdut viața sub roțile unei mașini
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments