Jucării cu care cățelușul tău va petrece ore întregi în fiecare zi

0
58

Proprietarii de animale de companie știu că achiziția unei jucării noi pentru câini este o afacere riscantă: dacă este prea complicată, micul tău prieten își va pierde interesul și dacă nu este suficient de durabil, îl va sfărâma în cel mai scurt timp. Cu toate acestea, jucăriile atractive pentru câini sunt esențiale pentru asigurarea unui nivel satisfăcător de activitate. Tocmai de aceea este important să faci alegerea corectă atunci când faci vizita la pet shop.

Kong Classic

Această jucărie populară de mestecat este un clasic dintr-un motiv: este sigură, durabilă și distractivă. Umple interiorul cu delicatese sau unt de arahide pentru a-ți menține câinele ocupat ore în șir.

Vestea bună este că, atunci când se va sătura de ea, ai la dispoziție atât de multe opțiuni, încât noaptea va dormi neîntrerupt

“S” Dog Bone

Nu doar aromele îl fac să mestece ore în șir o jucărie. Acest os super-dur este fabricat din termoplastic, care îmbină elementele din plastic și cauciuc – cu alte cuvinte, va fi destul de greu pentru puiul tău să-l mestece.

Twist’n Treat

După atâtea ore de mestecat, e timpul pentru recompense. Cățelușul tău poate rostogoli această jucărie pentru a primi un treat – ceea ce înseamnă că va sări de emoție imediat ce te va vedea cum o umpli. Strânge sau slăbește șuruburile pentru a regla nivelul de dificultate.

Twister Interactive

Una dintre cele mai bune modalități de a-ți ține câinele ocupat mai mult de câteva minute este cu o jucărie de puzzle provocatoare. Acesta îți permite să blochezi unele dintre compartimentele sale pentru a crește nivelul de dificultate.

Jucărie pentru dinți în creștere

Un cățel cu dinți în creștere se poate dovedi o provocare semnificativă pentru mobilierul din casa ta. Asigură-te că acesta are suficiente jucării de mestecat pentru a-l face fericit. Unul dintre cele mai simple modele pe care îl poți cumpăra este clasicul model din material cauciucat, cu umflături din loc în loc, pentru calmarea gingiilor și susținerea a unei bune sănătăți orale. Este un model pe care îl vei găsi în orice pet shop, iar prețul este extrem de accesibil.

Inel durabil de mestecat

Dacă îți dorești ceva cu adevărat durabil, caută inelul rezistent, dintr-un material ce oferă o garanție pe viață la perforare. Astfel, oricât de energic ar fi micul tău prieten, va avea întotdeauna o jucărie la care să apeleze pentru potolirea nevoilor de mestecare.

Jucărie cu zgomote

Energia poate fi consumată și altfel, iar o jucărie care face zgomote îi va trezi interesul imediat. Dacă alegi o jucărie de pluș, entuziasmul va fi cu atât mai mare. Îți recomandăm să alegi o jucărie ceva mai rezistentă, întrucât bucuria cățelușului tău se poate transforma rapid într-o nevoie de a mesteca viguros.

Discuri

Dacă îi place să petreacă mult timp afară și să alerge, atunci un disc zburător este exact ceea ce îi trebuie! Alege un model care să fie bun atât pe uscat, cât și în apă și nu uita să iei camera foto sau să îți folosești telefonul pentru a captura cele mai intense momente alături de câinele tău!

Un taco zgomotos

Recunoaștem că acest exemplu nu este neapărat destinat câinilor. Conceptul de taco poate fi un pic prea complicat pentru ei, însă dacă nu se poate opri din cerșirea popularelor feluri de mâncare mexicane, dă-i în schimb o jucărie de plus care seamănă. Dacă mâncarea mexicană nu este pe gustul tău, poți alege jucării în formă de croissant, friptură sau sushi. Există câte ceva pentru fiecare, nu?

O jucărie cu recompense

Cel mai simplu mod de a-l invita să fie activ este banala formă în care poți pune recompense. Spre deosebire de modelele mai complexe pe care le-am amintit mai sus, aceasta poate fi rostogolită oriunde în casă, distribuind recompensele preferate ale cățelușului tău.

Un os de jucărie, cu arome

Ce ar fi un câine fără osul lui preferat? Când faci următorul drum către petshop, alege-i un model cu arome. Baconul este extrem de popular în această perioadă. Dacă micul tău prieten preferă alte arome din mâncarea pe care i-o dai, osul de jucărie cu arome poate fi un bun mod de a-i lărgi gusturile.

Este evident că aproape toate recomandările de mai sus se bazează pe nevoile fundamentale ale unui câine: să mănânce. Nu uita însă că fiecare câine are nevoie să socializeze. Nu uita să faci parte din momentele de joacă ale micului tău prieten și vei observa că foarte repede va deveni proverbialul cel mai bun prieten.

Acum este rândul tău: ce jucării preferă câinele tău? Cum îl dezveți de obiceiurile care cauzează pagube în casă și cât de mult vă jucați împreună? Crezi că are nevoie de jucării complicate sau cele de mai sus sunt suficiente pentru o viață activă și plină de energie?

5 1 vote
Article Rating


Articolul precedentDine &Wine la Restaurantul Veranda
Articolul următorScenariile de funcționare a unităților de învățământ din județul Iași pentru săptămâna 01-05 martie 2021
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments