Sărbătorește dragostea la Veranda! Love is in the Veranda`s air!

0
111

Mai este puțin timp până la Ziua Îndrăgostiților motiv pentru care restaurantul Veranda din Iași pune la punct ultimele pregătiri pentru data de 14 februarie. Așadar, dacă nu știi cum să petreci Sfântul Valentin cu partenerul sau partenera ta, Veranda este cea mai bună opțiune. De ce spunem asta? Pentru că echipa a pregătit în detaliu seara de 14 februarie. Astfel, începând cu ora 19.00 invitații vor avea parte de o atmosferă plină de romantism în compania artiștilor: Ella Gondoș și Alexo la voce, Dragoș Pamfil la cajon, Cristi Niță la saxofon, Ciprian Onița la pian, care vor interpreta cele frumoase melodii de dragoste.
Nici chefii nu s-au lăsat mai prejos și au pregătit un meniu special pentru cei care vor veni în seara de Valentine`S Day la Veranda.


Tarterul coține un mix de sushi și involtini de pește spadă asociat cu Colocviu Vibe; mai apoi, la main course, invitații vor savura halibut cu cremă de fenicul și roșii cherry confiate asociat cu Colocviu la Roma sau Osso buco cu risotto și șofran asociat cu Fetească Neagră, Casa de vinuri Cotnari. Pentru desert, chefii vor pregăti stracciatella cheesecake cu ragù de kumquats asociat cu Domenii Busuioacă de Bohotin.
Pentru informații și rezervări, nu ezitați să contactați restaurantul Veranda la numărul de telefon 0770 125 125. Atenție! Locurile sunt limitate!
Sărbătorește dragostea la înălțime!
𝓟𝓻𝓮𝓽̦: 269 𝓵𝓮𝓲 / 𝓹𝓮𝓻𝓼𝓸𝓪𝓷𝓪̆

5 1 vote
Article Rating


Articolul precedentSute de tone de clorură de sodiu au fost utilizate doar în câteva zile pentru deszăpezire
Articolul următorI s-a schimbat întreaga viață într-o singură zi. Emil-Nicușor Maxim are nevoie de sânge grupa B3 Rh negativ pentru a putea lupta cu boala rară pe care o are
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments